Ceca Ražnatović nedavno je otkrila dosad nepoznate podatke o prijateljstvu s Mirom Škorićem, rasvijetlivši razloge postupnog propadanja njihove dugogodišnje veze. Godinama su bili nerazdvojni, uspostavivši jedno od najdugotrajnijih prijateljstava u industriji. Međutim, prije nekoliko godina promatrači su počeli primjećivati ​​njihovu odsutnost iz zajedničkih javnih pojavljivanja, što je potaknulo nagađanja o statusu njihove veze.

Ceca Ražnatović je odlučila da ne ulazi u dalje razgovore o konačnoj sudbini njenog prijateljstva sa Mirom Škorić.

Ceca je ukratko iznijela svoje mišljenje o njihovoj vezi, priznavši da svaka veza ima početak i kraj, te da iza nje uvijek postoji razlog. Međutim, namjerno je izostavila konkretne detalje koji su doveli do prekida njihove nekoć bliske veze, dodajući element tajanstvenosti.

Prije nekoliko godina Mira je iznijela čvrst stav da se s Cecom nikada neće pomiriti. Vjerovala je da je najbolje izbjegavati razgovore o tome i umjesto toga šutjeti. Mira je Ceci od srca poželjela svu sreću svijeta, ističući da ne postoji nikakav konkretan razlog za njihovu prekid komunikacije.

Mira Škorić je pojasnila da nema potrebe za objašnjenjima jer nema konkretnih razloga za prekid komunikacije. Pokazalo se da ona i Ceca imaju različite poglede i da više nisu usklađene. Iako su nekoć bili nerazdvojni, Mira je priznala da je to jednostavno dio života. Bez sumnje, Ceca je izuzetna umjetnica i zvijezda. Mira je istakla da je njeno mišljenje o Ceci uvijek bilo pozitivno. No, jasno je dala do znanja da se njihovo pomirenje trenutno ne može naslutiti.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo video koji prikazuje Cecu kako priča o svojoj prošloj vezi s Mirom Škorić i rasvjetljava dinamiku njihovog nekoć snažnog prijateljstva prije nego što se ono naposljetku razvrgnulo.

Ceca je u jednom intervjuu opisala dinamiku njihove veze prije prekida, objasnivši kako bi se ljutila kad god bi uvečer ostavili šalice i napunili pepeljare. Ona bi se tada pretvarala u kućnu pomoćnicu, marljivo sve čistila i prala, a Ceca bi je nagovarala da stane i pridruži im se, ali je ona insistirala da sve bude besprijekorno.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati ​​na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.