Posljednjih dvadesetak godina traje svađa između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović. Njihov odnos obilježen je dugotrajnim neprijateljstvom, što je dovelo do pravnih sporova, pa čak i sudskih bitki.

Dok druga strana ostaje suzdržana, Jelena neustrašivo iznosi svoje mišljenje o obitelji Ražnatović; međutim, Cecin sin nedavno je odstupio od te norme.

Raspitujući se o razrješenju ovog sukoba, voditelj emisije Lagani podkast uputio je pitanje Veljku, Cecinom sinu, koje se odnosilo upravo na Jelenu, što je izazvalo interes javnosti.

 

Kada su Veljka upitali koja mu je omiljena pjesma Jelene Karleuše i koliko je emotivno vezan uz nju, on je jednostavno odgovorio da nema omiljenu Karleušinu pjesmu i da o njoj uopće ne razmišlja.

Kad smo već kod toga, Veljko je nedavno dobio trećeg sina Isaiaha, koji je unio neizmjernu sreću u obitelj, a oko Bogdanine izuzetne brige za njihovu prinovu podigla se velika bura.

BIOGRAFIJA

Srpski boksač Veljko Ražnatović etablirao se kao profesionalac u svom poslu. Njegovi roditelji su Željko Ražnatović Arkan i poznata folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Beograd je bio njegovo rodno mjesto 10. prosinca 1996., a on je i dalje njegovo trenutno prebivalište. Osim toga, u sretnom je braku s Bogdanom Rodić, bivšom košarkašicom.

  • Odrastajući pred očima javnosti, Veljko je, kao i njegova sestra Anastazija, imao privilegiju biti rođen u poznatoj obitelji. No, najveću pozornost novinara izazvao je kada je počeo pratiti majku na koncerte i istupati u medijima. Tijekom tinejdžerskih godina srpski tabloidi često su ga napadali zbog sukoba s navijačima i zaštitarima u klubovima. Međutim, 2015. godine otkrio je boks kao način kanaliziranja svoje agresije. Veljko otvoreno priznaje da je prepoznao svoj talent za boks, ali nije imao potrebnu odlučnost da se u potpunosti profesionalno posveti tom sportu. Ipak, prvu značajniju pobjedu ostvario je u ožujku 2018. u Jagodini, označivši prekretnicu u svojoj boksačkoj karijeri. Njegov krajnji cilj je postati prvak u svojoj težinskoj kategoriji. Osim po boksanju, Veljko je poznat i po glasnim ljubavnim vezama s Lunom Đogani i Mašom Terzić, a povezivalo ga se i sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom.

Veljko Ražnatović, rođen 1996. u Beogradu, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović. Uz dvije godine mlađu sestru Anastasiju, Veljko je odrastao pod brigom majke Svetlane, tete Lidije i njihovih obitelji nakon očeve tragične smrti 15. siječnja 2000. godine u beogradskom hotelu “Interkontinental”. Unatoč tome što je bio premlad da bi se sjećao oca, Veljko se suočio s dodatnim izazovima kada mu je majka uhićena 2003. godine tijekom akcije Sablja koja je imala za cilj otkriti istinu iza atentata na srbijanskog premijera Zorana Đinđića. Ceca se, zajedno sa sestrom Lidijom, suočila s optužbama za posjedovanje vatrenog oružja bez dozvole i pronevjeru sredstava Nogometnog kluba Obilić.

Nakon četiri mjeseca provedena u Centralnom zatvoru, Ceca je s Veljkom i Anastasijom jedno vrijeme boravila u Turskoj i na Cipru. Od lipnja 2011. do veljače 2012. Ceca je bila u kućnom pritvoru u sklopu sporazuma o priznanju krivnje s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije, gdje je priznala krivnju u vezi sa slučajem “Obilić”. U međuvremenu, Veljko je uspješno završio osnovno i srednje obrazovanje u dvojezičnoj “British International School” u Beogradu. 2015. godine upisuje Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci.

Tijekom tinejdžerskih godina bio je član navijačke skupine poznate po izazivanju nereda na stadionima i izvan njih. O njegovim sukobima sa zaštitarima u beogradskim klubovima često se izvještavalo u rubrici “Crna hronika”. Tijekom studija susreo se s pravnim problemima, uključujući i pritvaranje zbog sudjelovanja u unaprijed dogovorenoj tučnjavi. Prije toga bavio se tek ponekim rekreativnim sportskim aktivnostima, no s vremenom se posvetio boksačkom sportu.

Veljko, poznat po slavnoj lozi, zbog svoje sklonosti ka svađama bio je čest predmet kritike tabloida. Kao odani član grube navijačke skupine poznate po izazivanju nereda unutar i izvan stadiona, često se nalazio upleten u tamnu stranu vijesti, sukobljavajući se s klupskim osiguranjem. Međutim, prekretnica se dogodila kada je upisao fakultet i krenuo na boksački put. U iskrenom intervjuu priznao je svoju duboko ukorijenjenu strast za borbama i dugogodišnju vjeru u svoju urođenu boksačku vještinu. Ipak, oklijevao je odreći se užitaka koji su mu donosili zadovoljstvo radi sporta.

Na kraju se njegova odlučnost slomila i pridružio se cijenjenom Boksačkom klubu “Fontana” u Beogradu. Iako se njegova odluka da se bavi tako nasilnom disciplinom nije dobro svidjela njegovoj majci, nakon iskrenih razgovora s Veljkom i njegovim trenerima, ona je naposljetku odlučila podržati sina u potrazi za njegovim snovima. Zbog zabrinutosti za sigurnost i dobrobit svog sina, suzdržala se od gledanja njegovih utakmica dulje vrijeme. No, njezino veselje bilo je vidljivo kada je Veljko počeo nizati početne uspjehe. Prema Ražnatoviću, živci prije borbe služe mu kao katalizator i motivacija prije svakog susreta s protivnicima u ringu. 10. ožujka 2018. u Jagodini je ostvario svoju prvu značajniju pobjedu protiv bugarskog boksača Krastya Yordanova, nakon čega je uslijedio još jedan trijumf u lipnju iste godine, što je dodatno podgrijalo njegovu odlučnost.

 

  • Njegovi kasniji protivnici bili su Hrvoje Božinović iz Splita, Petar Mrvalj, Isossa Mondo, Ibrahim Traore, Geriso Aduashvili, Danilo Staccone i drugi. Veljko često na društvenim mrežama dijeli utiske sa svojih treninga putem fotografija i videa. Inspiriran time, redatelj Darko Riot odlučio je osmisliti dokumentarni film koji prikazuje snimke s njegovih treninga, utakmica i isječke iz svakodnevnog života. Veljko će u dokumentarcu dati uvid u prehrambene zahtjeve i propise kojih se moraju pridržavati profesionalni sportaši. U nastojanju da prenese značaj sporta kao sredstva za bijeg od opasnosti ulice i zaštitu od privlačnosti droge i alkohola, on namjerava voditi svojim primjerom. Otvoreno je podijelio svoju težnju za osvajanjem naslova svjetskog prvaka u svojoj kategoriji, ističući svoju nepokolebljivu predanost pretvaranju tog sna u stvarnost.