Ana Stanić nadaleko je poznata po svojim neumoljivim naporima u očuvanju svog osobnog života, braka i obitelji od nametljive kontrole, što je hvale vrijedan zadatak koji je uspješno obavljala čak i tijekom svog vrhunca 1990-ih kao članica renomirane grupe “Moby Dick”.

Nepoznate su maćeha i znatno mlađa polusestra Ane Stanić, s nevjerojatnom razlikom u godinama od trideset i četiri godine. Ana je uvijek bila oprezna u zaštiti privatnosti svoje obitelji, iako je njezino osobno putovanje važno. Cijelo vrijeme dok je 90-ih bila članica benda “Moby Dick”, Ana Stanić pokazala je nevjerojatnu vještinu u zaštiti svog braka, obitelji i privatnog života od nametljive kontrole.

Postojanje maćehe i znatno mlađe polusestre Ane Stanić, s nevjerojatnim razmakom u godinama od trideset i četiri godine, u široj je javnosti i dalje malo poznata činjenica. Ana je oduvijek štitila privatnost svoje obitelji, ali njezino osobno pjevačko putovanje ima određeni značaj.

Prihvatiti očevu odabranicu za Anu se pokazalo teškim zadatkom. Značajna razlika u godinama između nje i njezine maćehe bila je stalni izvor iritacije za nju. Sumnje u dugovječnost njihove veze dovele su je do toga da Vojkanu često izražava svoju zabrinutost. Međutim, kada je Ana svjedočila očevoj iskrenoj ljubavi prema Mariji i saznala za njihovo skoro roditeljstvo, njezin je otpor počeo jenjavati. Vrijedi napomenuti da rijetko priča o svojoj polusestri, kako je izvijestio pouzdani izvor u to vrijeme. Iako je pjevačev otac priznao napetu obiteljsku dinamiku, tvrdio je da su uspjeli riješiti svoje nesuglasice.

Trenutačna veza između Ane Stanić i njezine maćehe ide u prilog. Bilo je jedno izazovno razdoblje u mom životu kada Ana nije odobravala moju suprugu, a koje je trajalo otprilike pet do šest mjeseci. Međutim, sve je riješeno i sada ide dobro. Kad se muškarac mojih godina oženi ženom, društvo često pretpostavlja da je to isključivo zbog financijske dobiti, kao što se danas uobičajeno vjeruje. Unatoč tome, oni koji poznaju moju suprugu mogu lako uočiti da to nije tako i prepoznati da se naša veza temelji isključivo na iskrenoj privrženosti. Poznati kirurg je dalje izjavio:

Ana i Marija su nakon prvog susreta imale skladan odnos. Nije da je Ana imala ikakvih dvojbi oko prihvaćanja moje žene; nego se borila da se pomiri s okolnostima oko naše zajednice. Trenutno Ana možda radije ne bi otvoreno razgovarala o ovoj stvari, i bilo bi najbolje da se izravno raspitate kod nje za dodatna pojašnjenja. Unatoč nesretnoj okolnosti da mi se kći razboljela, Ana i ja imamo jaku vezu i namjeravali smo zajedno doći na njezinu promociju. Naše su interakcije i dalje česte i održavam pozitivan odnos sa svojom bivšom suprugom. Čak slavimo jedni drugima rođendane, a naša su djeca razvila blizak odnos. Ovakvo mišljenje dijeli i Stanić u intervjuu navedenom izdanju.

Glazbena zvijezda u brojnim je intervjuima odala priznanje svom bratu Milanu, dok se o sestri Klari Ani samo u jednom kratko osvrnula. Svoje ograničeno spominjanje Klare Ane objasnila je željom da zaštiti privatnost mlade djevojke.

Klara ima značajnu ulogu u mom životu i naš odnos je zaista izuzetan. Unatoč tome što su od Vuka stariji tek dvije godine, međusobno su skladni kad god su u društvu. Vuk prepoznaje Klaru kao svoju tetu, ali nema potrebe ulaziti u formalnosti i dodatno se raspitivati ​​- napomenula je.