Ovaj tjedan princ i princeza od Walesa imaju dodatni razlog za slavlje jer obilježavaju rođendan princeze Charlotte. Današnji dan označava devetu godišnjicu postojanja mlade djevojke, a vjerni pratitelji s nestrpljenjem očekuju uobičajeno otkrivanje princezine fotografije, koju njezina majka, Kate Middleton, obično dijeli na više platformi društvenih medija.

Odustajući od svoje uobičajene prakse, Velšani su nedavno odlučili odstupiti od svoje uobičajene konvencije otkrivanja fotografije u znak sjećanja na šesti rođendan princa Louisa. Čini se da je ovo odstupanje od tradicije stalni trend. Prije je bio običaj da mediji slavljenikovu fotografiju dobiju unaprijed, uz točno određen vremenski okvir objave. Međutim, prošli tjedan je ta dugogodišnja tradicija zanemarena, jer je Louisova fotografija odmah podijeljena na društvenim mrežama bez prethodne distribucije tisku.

Charlotteina fotografija, slično kao i fotografija princa Louisa, odudara od uobičajenog kraljevskog protokola, prenosi The Mirror. Najnovije slike princeze Charlotte su rijetke, što ukazuje na promjenu tradicije. Mediji nagađaju da bi se nova fotografija Charlotte mogla podijeliti na društvenim mrežama danas, na njezin rođendan. Očito je da se obitelj prilagodila s obzirom na izazovne okolnosti u kojima se trenutno nalaze. Princ William i Kate, usred mnoštva iskrenih rođendanskih poruka, izrazili su svoju zahvalnost objavom slike svog sina Louisa.

Iako su u početku željeli privatnost tijekom Kateinog putovanja s rakom, sada se osjećaju prisiljeni izraziti svoju ogromnu zahvalnost za ogromnu podršku koju su dobili od nebrojenih pojedinaca. Slično svojoj braći i sestrama, Charlotte je velik dio djetinjstva provela zaštićena od pogleda javnosti. Posljednji put viđena je tijekom vesele božićne sezone, kada se cijela obitelj okupila na vjerskoj službi u Sandringhamu.

Na prethodnom događaju pratila je Georgea i Louisa na godišnjem koncertu njihove majke Kate Middleton u Westminsterskoj opatiji. Nakon toga, obitelj se posljednjih mjeseci susrela s nizom uznemirujućih incidenata. Uz veliku pažnju, par je svojoj djeci delikatno otkrio Kateinu dijagnozu raka. Uz svoju braću i sestre, Charlotte je bila upisana u školu Lambrook u Berkshireu. Nakon završetka školske godine, vjerojatno će rođendan proslaviti u krugu obitelji. Kao srednje dijete u Williamovoj i Kateinoj obitelji, princeza je rođena 2. svibnja 2015. u Lindo Private Wing bolnice St Mary u Paddingtonu u Londonu.

U liniji nasljeđivanja prijestolja trenutno drži cijenjeno treće mjesto. Okružena dragim osobama, divna ceremonija održala se u crkvi Svete Marije Magdalene u Sandringhamu, gdje je na krštenju dobila ime Charlotte Elizabeth Diana. Kad je navršila tri godine, dolaskom njezina mlađeg brata Louisa dogodio se značajan pomak. Ovaj značajan događaj označio je odstupanje od tradicionalnih pravila nasljeđivanja koja su vladala prethodnim generacijama. U prošlosti su žene bile podređene muškarcima, no uvođenje ažuriranih propisa donijelo je značajnu transformaciju rođenjem Louisa 2018. godine.

Catherine Elizabeth Middleton, istaknuta osoba britanske kraljevske obitelji, rođena je 9. siječnja 1982. u Berkshireu u Engleskoj. Dok se princ William, vojvoda od Cambridgea, priprema za uspon na prijestolje Ujedinjenog Kraljevstva i 15 drugih zemalja Commonwealtha, Catherine će dobiti prestižnu čast da postane kraljica.

Danas poznata kao vojvotkinja od Cambridgea, Kate nosi svoju cijenjenu titulu. Porijeklom iz šarmantnog sela Chapel Row u Berkshireu, u blizini Newburyja, nastavila je svoju ljubav prema akademskoj zajednici i stekla diplomu povijesti umjetnosti na Sveučilištu St Andrews u Škotskoj. Tijekom studija na sveučilištu 2001. slučajno su joj se putevi ukrstili s Williamom.