Jeste li upoznati s posljednjom romantičnom partnericom Harisa Džinovića? Poznati pjevač nedavno je raspravljao o zamršenosti svojih osobnih veza. U medijima su se pojavile informacije da je najnovija pratilja Harisa Džinovića uhvaćena na fotografiji uz poznatog pjevača kako se suptilno gestikulira za vrijeme obroka u restoranu u Beogradu.

Vijest o kreatorevom iznenadnom rastavanju od dugogodišnje supruge Meline mnoge je zatekla nespremne, pogotovo jer je prošlo tek nekoliko mjeseci od njihovog prvotnog razlaza. No, pjevač je svu krivnju za raspad braka svalio na svoju bivšu suprugu, a kao glavni katalizator pripisao novootkrivenu ljubav. U danima koji su uslijedili situacija je eskalirala do točke kada su se morali umiješati organi gonjenja koji su posredovali u sporu između bivšeg para. Kako vrijeme prolazi, život se nastavlja odvijati prirodno.

Može li se tvrditi da je posljednja partnerica Harisa Džinovića znatno mlađa od njega? U nedavnom razgovoru s novinarima, poznati glazbenik izrazio je veliku sreću i djelovao uvjeren u tu činjenicu. Pojavila su se nagađanja može li svoju novopronađenu radost zahvaliti mlađahnoj djevojci. Međutim, s osmijehom je brzo odbacio svaku pomisao da bi mu žena ponovno zapalila vjeru u ljubav, naglasivši da bi otvoreno priznao takav događaj da se dogodi. Da prekine nedoumice i tračeve, Haris je nedvosmisleno izjavio da trenutno nije u ljubavnoj vezi.

  • Haris Džinović, poznati kantautor i folk umjetnik porijeklom iz Bosne i Srbije, izrazio je čvrsto uvjerenje da bi, da je birao drugačije u prošlosti, njegova partnerica danas bila uz njega. Osim toga, otvoreno je razgovarao o svom prethodnom braku i svojoj odluci da odustane od ideje razvoda, ostajući otvoren za mogućnost otkrivanja nove ljubavi kad god mu se za to ukaže prilika. Nadalje, posve je jasno dao do znanja da se više neće upuštati u javne rasprave o Melini jer za to ne vidi valjan razlog. Haris Džinović je široko poznat po svojoj zbirci popularnih pjesama, uključujući “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi misišiš”, “Laže mjesje”, i “Muštuluk”, među ostalima.

Rođen 26. rujna 1951. u Sarajevu, Džinović trenutno živi i radi u Beogradu. Njegova glazbena karijera započela je 1970-ih, a 1975. godine objavljuje svoj prvi solo album na kojem se nalaze pjesme “Domovina” i “Želim tebe”. Uslijedile su objave singlova poput “Jedan dio mog života”, “Nema više stare majke”, “Gdje su naši dani” i “Slobodanka”. U kolovozu 1977. predstavio je pjesme “Dođi večeras” i “Pjesma mojoj zemlji”, dok je tri godine kasnije predstavio “Moja domovina”. Nastavljajući svoje glazbeno bavljenje 1981. godine, Džinović je krenuo na nevjerojatno putovanje sa Sar e Roma, grupom koju su činili on i njegova braća Steve, Branko i Ljubomir Pavlović. Na nastupima su uglavnom bile romske pjesme, a iste su godine debitirali albumom “…Kao Cigani”.

Nakon toga su objavljena još dva albuma, “Kiko, kiko” i “Ciganske pjesme”, sve do 1986. godine. Nakon toga, Haris je krenuo na samostalni put, otkrivši svoj debitantski solo album pod nazivom “Ostariću, neču znati” 1989. godine. izdanje sadržavala je cijenjenu kompilaciju pjesama među kojima su “Sjećaš li se one noći”, “Ostavi me”, “Hladno je, grij me”, “Rano je za tugu” i mnoge druge. Nakon velikog uspjeha, dvije godine kasnije predstavlja svoj drugi album na kojem se nižu hitovi poput “Poznačeš me”, “Nek bude zlasta časa”, “Dajte vina, hoću lom” i nekoliko drugih. Oba su albuma postigla značajna priznanja, osvojivši publiku diljem bivše Jugoslavije.