Nedavno je javnost saznala da su Veljko i Bogdana proslavili rođenje trećeg sina, koji je dobio jedinstveno i netradicionalno ime. Ipak, Bogdana je tijekom poroda u bolnici naišla na nepredviđene komplikacije.

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana danas su doživjeli značajan događaj kada su proslavili dolazak trećeg djeteta. Srca para bila su prepuna sreće dok su svom dragocjenom novorođenom sinu davali ime Isaiah, odajući počast cijenjenom biblijskom proroku. Bogdana je tijekom porođaja dobila izuzetnu liječničku skrb, povjerena brizi renomiranog liječnika u prestižnoj privatnoj klinici. Vjerojatno je taj isti doktor prije toga porodio Bogdanino dvoje starije djece, kao i njenu šogoricu Cecu.

Ova klinika pružila je osjećaj utjehe i pouzdanosti ženskoj lozi obitelji Ražnatović. Porođaj je protekao glatko, a Bogdana je uživala u toploj atmosferi dok je bila okružena svojim dragim osobama. Ražnatovići su za carski rez izdvojili oko 600.000 dinara, uključujući ne samo medicinsku intervenciju, već i boravak u klinici, anesteziju, cijepljenje novorođenčeta, medicinsku pomoć, neophodne lijekove i hranljive obroke za majku.

Bolnica porođaj naplaćuje ukupno 450.000 dinara. Uz to, ukoliko Veljko odluči da ostane uz suprugu i novorođenče sve vreme boravka, dodatno će naplaćivati ​​smeštaj od 10.000 dinara po danu. Unatoč Veljkovoj izraženoj želji za većom obitelji, Bogdana zbog prethodnog poroda carskim rezom ne može ponovno zatrudnjeti. Veljko je obznanio plan svoje partnerice da se podvrgne trećem carskom rezu kako bi na svijet donijeli njihovo drugo dijete.

S obzirom na Bogdanino trenutno zdravstveno stanje, ne bi bilo pametno da produži trudnoću. Prema prethodnom intervjuu, Veljko je otkrio da njegova supruga ima ograničene šanse za začeće. Navodno su ih medicinski stručnjaci obavijestili da mogu imati najviše četvero potomaka, pod uvjetom da se svaki porod obavi carskim rezom.

Tijekom nedavnog intervjua za podcast Informera, Veljko je ispričao da je njegovoj supruzi potreban treći carski rez. No, to im ne smeta u planovima za proširenje obitelji. Veljko je izrazio duboku čežnju za svojom kćeri i razgovarao o svom obiteljskom životu u drugom razgovoru, ističući svoju postojeću djecu i uzbudljive izglede da primi više članova u budućnosti.

S obzirom da trenutno živim u Titelu, fokus mi je isključivo na rigoroznoj pripremi za predstojeća natjecanja. Ipak, moj boravak u ovom užurbanom gradu je prolazan, jer moj krajnji plan je oprostiti se od urbanog života i vratiti se u mir svog sela. Od početka svog postojanja gajim duboku čežnju da imam dva sina, a divno iznenađenje trećeg djeteta samo pojačava moju radost.

S blagoslovljenim dolaskom mojih voljenih sinova, moje srce žudi za prisutnošću mojih ljubljenih kćeri. Uz moje težnje za većom obitelji, uzimam trenutak da razmislim o priznanju i poštovanju koje sam stekao i prije svojih postignuća u atletskom području. Tijekom početnih faza mog profesionalnog puta, svjetla reflektora obasjala su me prvenstveno zbog dubokog utjecaja mojih roditelja na moj život.

Iako su s tim svakako bile povezane koristi, postojali su i brojni izazovi koji su pratili ovo iskustvo, uključujući suočavanje s diskriminacijom iz više izvora. Da sam priznanje stekao isključivo vlastitim zaslugama, bilo bi manje onih koji su gajili zavist, a više onih koji su mi pružali podršku. Gledajući unazad, sada shvaćam da je ta pažnja odigrala značajniju ulogu u mom osobnom razvoju i napredovanju nego što sam u početku zamijetio.

Izražavajući svoje emocije u emisiji “Premijera vikend specijal”, Veljko je prenio svoje osjećaje. Kako prenosi Blic, Bogdana i Veljko Ražnatović 6. juna 2020. godine dobili su svoje prvo dijete Željka, odavši tako ime Veljkovom ocu. Njihova se obitelj prošle godine povećala s Krstanom, a sada su blagoslovljeni još jednim sinom Isaiahom.