Mnogi ljudi vjeruju da su kvalitetno zajedničko vrijeme i dobra komunikacija ključ sretnog braka. Jili (47), koja je željela ostati anonimna, kaže da jedan partner ne može zadovoljiti sve njezine potrebe te da joj je desetogodišnja veza spasila brak.

U dobru i zlu, za supruga se udala prije 21 godinu, a nakon desetak godina braka svoje je seksualne potrebe poželjela zadovoljiti izvan braka. Žena, koja je navodno iz Invernessa u Škotskoj, odlučila ju je prevariti nakon što su se neko vrijeme svađali oko toga koliko su često intimni.

“Moj muž je pokušao zadovoljiti moje želje, ali osjećala sam da izaziva svađe i na kraju sam osjećala da ga pritiskam da imamo odnos”.Kada je nakon deset godina braka sve postalo rutina, osjećala se nezadovoljno i nemirno.

– Shvatila sam da imam problem i odlučila dodati malo raznolikosti u avanturu i priču. Pokušala je, imala je kratke veze s nekoliko muškaraca sve dok nije upoznala sadašnjeg ljubavnika prije otprilike sedam godina. I on je oženjen i kaže da se zahvaljujući obavezama dobro slažu i poštuju međusobne granice.

– Čak i nakon toliko godina, među nama još uvijek postoji strast. Okupljamo se kako bismo zabavili jedni druge kad god možemo i to uvijek stvara veliko uzbuđenje. Ponekad smo malo zločesti u javnosti, a ponekad u mojoj kući, njegovoj kući ili hotelu. Gdje god da su, uvijek je jako strastven, kaže ona. Kaže da kao i svaki drugi par, ona i njen ljubavnik ponekad izađu zajedno, za nju je to normalan dio veze.
Jilly kaže da je nerealno vjerovati da samo jedna osoba u vezi može zadovoljiti potrebe druge osobe.

– Za mene, ova veza pomaže ispuniti sve moje potrebe i sve aspekte veze. Nerealno je očekivati ​​da samo jedan partner može postići ovaj cilj. Ne može u potpunosti zadovoljiti vašu potrebu za seksom, zabavom, stabilnošću i sigurnošću. Dopuštajući si da volite više ljudi, pomažete si da još više cijenite svog partnera jer se fokusirate na ono što vam oni daju, a ne na ono što im nedostaje, objašnjava ona.Dodaje kako njezin ljubavnik zadovoljava njezinu potrebu za avanturom.

– Vrlo sam senzualna osoba, trebam tu strast, osjećam se živom kad sam zločesta i trebam tu povezanost. Istovremeno, suprug mi daje stabilnost i sigurnost i povjerila bih mu svoj život, kaže.