– Loto je danas itekako popularan na državnim televizijama, te se prikazuje jednom tjedno. Tada svi kupuju listiće, i nadaju se da će postati milioneri preko noći. U Jugoslaviji je postojao samo jedan loto, koji se prikazivao utorkom navečer….

Osamdesetih godina prošlog stoljeća Suzana Mančić isplivala je kao jedna od istaknutih žena u javnosti, plijenila je pozornost kao glasnogovornica lutrije i vrlo brzo postala simbol ljepote u bivšoj Jugoslaviji. Ipak, njezina televizijska karijera naišla je na privremenu prepreku kada su privatne snimke neočekivano izašle u javnost. Suzana Mančić je tijekom svoje slavne karijere postigla zapažene uspjehe u više domena. Od njezinih zadivljujućih nastupa na ekranu i pozornici do njezine zanimljive prisutnosti kao televizijske voditeljice, etablirala se kao istaknuta i utjecajna osoba u raznim industrijama.

Međutim, nemoguće je previdjeti dubok utjecaj koji je imala na muške gledatelje kao obožavana Loto djevojka. Na našim prostorima dosljedno važi za jednu od najatraktivnijih žena, poznatu po neodoljivom šarmu i zaraznom smijehu. Napustivši bavljenje glazbom, brzo je prešla u svijet dirigiranja, potpuno se posvetivši toj novoj strasti. Dugo je bila karizmatična voditeljica vrlo hvaljenih glazbenih programa, cijelo vrijeme održavajući duboku vezu s istaknutim grčkim poduzetnikom. Miran život Suzane Mančić na trenutak je poremetio skandal oko neovlaštenog objavljivanja privatnih snimki koje su dospjele u javnost. Ipak, ostala je odlučna i neustrašivo se otvorila o svojim trenucima tuge i nevolje u nedavno objavljenim memoarima.

Suzana Mančić, višestruka srpska zabavljačica poznata po doprinosu filmu, televiziji, glazbi i voditeljstvu, rođena je 22. studenog 1956. u Beogradu. Njezina autobiografija, koja opisuje njezin život i karijeru, objavljena je 7. travnja 2023., točno između 10.36 i 10.46 sati. Tijekom njezinih godina formiranja u Beogradu, Suzanini roditelji, Vera i Aleksandar, imali su neizostavne uloge u njezin odgoj. Okupana nepokolebljivom privrženošću i posvećena stvaranju života punog sreće i bez briga, njezina je obitelj bila ujedinjena.

U godinama odrastanja suočila se s preprekama astme, ali je na kraju pobijedila bolest. Gotovo odmah se popela na vrhunce slave, a pritom je ostala vjerna svojoj istinskoj sebi. Gotovo odmah se popela na vrhunce slave, a pritom je ostala vjerna svojoj istinskoj sebi. Odana majka Vere, Vladimir Sporčić, pokazala je nepokolebljivo strpljenje dok je stajala ispred robne kuće u Beogradu, željno iščekujući priliku da kupi dragu igračku. Istodobno, Suzana, Verina kći, imala je neizmjerno zadovoljstvo u nastavi glazbe i plesa koje je pohađala dok je pohađala vrtić.

U društvu svoje majke imala je privilegiju prisustvovati višestrukim koncertima vrlo cijenjenog Đorđa Marjanovića, kojeg je iznimno cijenila. Među dragim životnim trenucima izdvaja vreme koje je provela u prirodi, posebno u posetama bakinim kućama u Pirotu i Valjevu. U tren oka ukazala joj se prilika da vodi emisiju “Loto”. Suzanin angažman u showu “Loto” ostvario se neočekivano. Foto: Antonio Ahel/ATAImages Suzana je završila OŠ “Đura Strugar” i Petu beogradsku gimnaziju. Tijekom svog akademskog puta stvorila je trajna prijateljstva koja traju do danas.

Tijekom svog školovanja stalno je bila među najboljim učenicima u svom razredu. Usporedo je ostvarivala svoj san da postane balerina upisavši srednju baletnu školu “Lujo Davičo”. No učiteljica baleta iz Rusije ju je razuvjerila tvrdeći da njezina tjelesna građa nije prikladna za balet te joj je kao alternativu predložila košarku. Tijekom zadnjih godina srednje škole postala je članica glazbenog ansambla Trag, sudjelujući na albumu i nastupajući na brojnim koncertima i festivalima. Nakon toga, krenula je u desetogodišnju odiseju na području prava, uspjevši trijumfalno svladati izazove svoje uspješne estradne karijere.

Suzanin obrazovni put doveo je do trijumfa i u Osnovnoj školi “Đura Strugar” i u Petoj beogradskoj gimnaziji. Dragana Udovičić je tijekom svog školovanja stvarala duboke emocije prema direktoru zaposlenom u Energoinvestu. Na romantično putovanje krenuli su dok su boravili u Kuvajtu. Nažalost, njihova veza prekinuta je nakon godinu dana, zbog čega se Suzana vratila u rodni Beograd. Potaknuta uspostavljanjem vlastite autonomije, bavila se raznim slabo plaćenim zanimanjima, uključujući posuđivanje glasa u crtanim filmovima i reklamama na RTS-u.