– Koliko god se činilo da je koka kola nezdrava, uvijek se na neki način može iskoristiti na pravi način. Danas vam tako donosimo i par savjeta, kako da sa ovim omiljenim pićem kod mladih, napravite neke stvari u životu, koje će vam biti od koristi….

Iako se čini neuobičajeno, upravo ova kombinacija pokazala se kao odlična pomoć kada je riječ o učinkovitom čišćenju lonaca i tava. Recite zbogom danima rada sa zagorenom masnoćom i pozdravite lonac koji blista i blista od čistoće. Probajte i bit će vam drago. Otkrijte upute korak po korak u našem brzom i korisniku jednostavnom vodiču za YouTube kanal. Čistač koji se pravi kod kuće. Potrebne komponente: Porcija kole, zapremine 500 ml. Jedan komad čvrstog sapuna.

  • Potrebna je jedna žlica sode bikarbone. Potrebna je jedna žlica soli. Mala količina vode. Da biste iskoristili ovu metodu, pomiješajte sodu bikarbonu i sol u maloj posudi. Dodajte malu količinu vode i pomiješajte. Nakon toga se dobije čvrsti sapun. Za proizvodnju većih rebara, usitnjavamo ih u strugotine. Nakon toga stavite sastojke u posudu za kuhanje i uvjerite se da su potpuno uronjeni u colu. Stavite predmet na štednjak, dodajte malu količinu vode i nastavite ga zagrijavati dok se ne zagrije. Nastavite miješati dok se sapun potpuno ne otopi i ne dobije jednoličnu smjesu.

Pomiješajte sol i sodu bikarbonu kako biste dobili otopinu, a zatim je ulijte u za to predviđenu posudu. Sve sastojke dobro sjediniti. Prebacite smjesu u posude i ostavite da se prirodno skrutne na sobnoj temperaturi. Za samo otprilike sat vremena naš proizvod je potpuno pripremljen i očvrsne. Sada upotrijebite rečenicu na sljedeći način. Za učinkovito čišćenje posuđa jednostavno nanesite mali dio mješavine na vlažnu spužvu. Predmeti o kojima je riječ imat će izvrstan, netaknut izgled, zračeći briljantnim sjajem. Na kraju članka nalazi se priloženi video koji daje cjelovit prikaz cijelog procesa.

Otkrivanje novih namjena Coca-Cole unutar granica vlastitog doma nikad nije bilo uzbudljivije. Jedan poseban zadatak koji se bez napora može obaviti s ovim svestranim napitkom je čišćenje WC školjke. Među manje omiljenim kućanskim poslovima, čišćenje WC-a se može posebno ne svidjeti, pogotovo ako iz njega izlazi neugodan miris. Nadalje, nakupljanje kamenca u WC školjki može predstavljati izazov kada je u pitanju čišćenje. Umjesto da odmah pribjegnete štetnim kemikalijama, postoji alternativna metoda koju vrijedi razmotriti.

  1. Neprekidno miješajte smjesu dok se sapun potpuno ne otopi i ne dobije jednoličnu smjesu. Pomiješajte sol i sodu bikarbonu kako biste dobili otopinu, a zatim je ulijte u za to predviđenu posudu. Osigurajte potpunu i ravnomjernu raspodjelu temeljitim miješanjem. Prebacite sadržaj u staklenke i ostavite da se prirodno skrutne na sobnoj temperaturi. U samo otprilike sat vremena naš proizvod je pripremljen i prolazi kroz proces skrućivanja. Sada upotrijebite rečenicu na sljedeći način. Za čišćenje posuđa jednostavno upotrijebite vlažnu spužvu i nanesite malu količinu mješavine.

Krajnji rezultat bit će zadivljujući, s netaknutim i uglađenim izgledom. Na kraju članka nalazi se video koji vam omogućuje da svjedočite cijelom procesu. Otkrijte mnoštvo namjena Coca-Cole u kućanstvu. Doživite neusporedivu lakoću kojom možete očistiti svoj WC pomoću ovog izvanrednog proizvoda. Među raznim kućanskim poslovima, čišćenje WC-a često se smatra nepoželjnim zadatkom, osobito kada ga prati neugodan miris. Nadalje, nakupljanje kamenca u WC školjki može predstavljati izazov kada je u pitanju čišćenje. Umjesto da odmah pribjegnete štetnim kemikalijama, treba razmotriti alternativni pristup! Potrebne komponente: Porcija kole obično se sastoji od 100 mililitara.

Za najbolje rezultate preporuča se odlučiti se za pastu za zube od mente kada tražite pristupačnu opciju. Kako biste iskoristili ovaj proizvod, jednostavno u čašu ulijte colu po svom izboru, bila to Pepsi ili Coca-Cola. Nastavite s izvlačenjem paste za zube iz tube. Sve sastojke dobro sjediniti. Prebacite smjesu u kalupe za led i stavite ih u zamrzivač da se stvrdnu. Kad god WC školjku treba očistiti, jednostavno dodajte kockice leda napravljene od ove mješavine. Bacite predmet i temeljito ga očistite četkom. Osim toga, imate mogućnost uključiti ga u spremnik za ispiranje. potpuna.

WC izgleda besprijekorno, s osvježavajućom čistoćom i bez tragova kamenca. Moramo pomiješati kokakolu i ocat. ocat Natrijev bikarbonat, poznat i kao soda bikarbona, spoj je koji se obično koristi u raznim primjenama. Spremnik popularnog bezalkoholnog pića Coca-Cole. Općenito poznata kao parafinsko ulje ili vazelin, ova tvar služi u razne svrhe. Upute za korištenje: Za sveobuhvatno čišćenje WC školjke, ne zaboravite podići WC dasku kako biste bili sigurni da ćete temeljito očistiti i područja ispod. Pomiješajte navedene sastojke dok nosite rukavice kako biste dobili domaći čistač.

Zatim možete nastaviti s nanošenjem otopine na površinu WC školjke i učinkovito je očistiti četkom. Kako biste postigli čiste strane i rubove, preporuča se ostaviti otopinu približno 30 minuta prije nego što nastavite s postupkom čišćenja i ispiranja. Budite svjedoci besprijekorne čistoće vašeg WC-a. Marka Coca-Cola, sama po sebi. Kada je riječ o održavanju WC školjke čistom, ovaj nadaleko omiljeni napitak pokazao se kao izniman suputnik. Kako biste aktivirali željeni učinak, jednostavno ispraznite limenku Coca-Cole (idealno Coca-Cola Zero) u posudu i pustite da djeluje.

Nakon toga upotrijebite četku za temeljito čišćenje WC školjke prije nego što je pustite. Lisne uši mogu se učinkovito eliminirati običnom Coca-Colom, nadmašujući učinkovitost otopina na bazi kemikalija. Kada svi drugi sprejevi za kućanstvo nisu uspjeli pružiti nikakvo olakšanje, razmislite o okretanju običnoj Coli kao alternativnom rješenju. Učinkovitost ovog rješenja je izvanredna. Potrebne komponente: Sve što je potrebno je jedna boca Coca-Cole. Potrebna je mjera od tri žlice tekućeg sapuna. Jedna žlica Coca-Cole bit će dovoljna ako imate malu bočicu.

Kako bismo spriječili bilo kakve probleme s prskanjem, morali smo snažno mućkati colu dulje vrijeme ili je prebaciti u nepokrivenu posudu kako bismo uklonili sve zarobljene plinove. U slučaju da se spremnik goriva u vozilu isprazni, preporučljivo je dopuniti ga tekućim sapunom. Osigurajte potpuno i temeljito miješanje sastojaka. Prisutnost sapuna je neophodna kako bi se otopina učinkovito vezala za lišće. Za optimalne rezultate pri nanošenju ove otopine na povrće preporuča se koristiti organski tekući sapun.

Na primjer, kada se koristi za ruže ili bilo koju drugu vrstu cvijeća, može se koristiti i konvencionalni deterdžent. Zatim otopinu jednostavno prenesemo u raspršivač. Ovaj proizvod je učinkovit protiv lisnih uši koje napadaju ruže, povrće, drveće i druge biljke. Naš pristup uključuje kombiniranje Cole sa sapunom umjesto razrjeđivanja s vodom, što rezultira nezaobilaznim rješenjem za kontrolu štetočina. Iz prve ruke svjedočite učinkovitom iskorjenjivanju lisnih uši ovim izvanrednim prskanjem.