Žena se iznenadila kada je njezin posvojeni sin odrastao i počeo toliko sličiti njezino četvero biološke djece da je sličnost često bila uočljiva.

Nedavno smo pisali o ženi koja je sa svojom obitelji posvojila djevojčicu iz Ugande želeći joj pružiti dom i ljubav, a ubrzo su otkrili šokantnu istinu iza toga.

Sada vam pričamo priču o 41-godišnjoj ženi koja je svoju iskrenu i bolnu ispovijest podijelila na Redditu.

Odnosno, kad nakon tri kćeri i sina iz zdravstvenih razloga nije više mogla imati djece, odmah se s mužem dogovorila da posvoji peto dijete.

Dječak je ubrzo otišao u novu obitelj.
Kad su razgovarali o posvojenju, njezin suprug Dave živio je u inozemstvu. Supruzi je predložio da razmisli o međunarodnom posvojenju i pripremio papirologiju, na što je ona odmah pristala.Ubrzo potom u dom sedmeročlane obitelji stigao je i osmi član, dječak Kalen.

– Dok je rastao i sada ima sedam godina, obitelj i prijatelji uvijek su komentirali koliko sliči našoj drugoj djeci i nisu mogli vjerovati da je posvojen. Čak sam se šalila da bi to mogao biti sin mog supruga, čemu se on uvijek smijao, prisjetila se žena, pišući na Redditu.

Sličnost njezine djece i posvojenog djeteta bila je nevjerojatna

Ali dok je stavljala važne dokumente u novi sef, nešto u papirima za posvajanje odjednom joj se učinilo čudnim, pa je poslala uzorke svog muža i sina na DNK analizu. Rezultati su pokazali da je Dave zapravo Cullenov biološki otac.

– Volim ovog dječaka svim srcem, ali umorna sam od spoznaje da me moj muž varao, a zatim glumio Kalena kao da je samo slučajno dijete koje smo usvojili. Ostat ću u Cullenovom životu jer sam mu majka, ali ne mogu podnijeti da Dave zna da me varao i lagao. Podnijela sam zahtjev za razvod – zaključila je supruga.

Na kraju je odlučila podnijeti zahtjev za razvod.
Drugi su joj korisnici predložili da sa suprugom ode na bračnu terapiju i riješe njihove probleme, dok su drugi oštro osudili njezinog oca što taji svoju ženu.