Sin pokojnog pjevača Sinana Sakića, Rašid Sakić (45), poznatiji kao Ćelo, iznenada je preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gdje je osuđen na tri godine zatvora zbog razbojništva.

U Upravi za izvršenje kaznenih sankcija za naš portal kažu da se osuđenik jutros nije probudio.

– Osuđena osoba R.S. Jutros se nisam probudio.Obaviješteni su policija, državno odvjetništvo i sud. Telo će biti poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, rečeno je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Ovo je bio jedan od nekoliko Rashidovih zatvorskih boravaka, ovaj put zbog pljačke i nakon što je 2003. osuđen za pokušaj ubojstva. Sada je morao imati tri godine.

Njegova majka Velida Milikić otkrila je u razgovoru za naš portal da sumnja da joj je sin otrovan.

“Moj najmlađi sin rekao mi je prije deset minuta da je Rashid umro. Netko mu je rekao, znaš kako je. Ili se otrovao ili se nešto dogodilo, ne znam. Sumnjam, ali ne znam sta da radim.Reci ti – ponovi Velida.

“Osjećao sam da će se nešto dogoditi.” Uvijek je imao nekih problema, uvijek sam se pitao hoće li ga netko ubiti. “Pa, bio je dobar za sve, ali ne za sebe”, rekao je.

Njegov otac Sinan preminuo je 2018. godine nakon borbe s teškom bolešću dok se pripremao za transplantaciju jetre, a sina je posjetio samo jednom tijekom života u zatvoru.