Dragani Mirković već danima teku suze, pjevačici je slomljeno srce Nakon što se našla na meti prevaranata, Dragana Mirković čini sve kako bi upozorila svoje kolege, javnost i širu javnost na one koji pokušavaju zaraditi na njezinom imenu.


Vrisak i suze Dragane Mirković zbog navedenog incidenta sve su glasniji, jer iako je za zastupanje angažirala najbolju odvjetničku tvrtku u Austriji, ne može pronaći način kako nešto poduzeti protiv cyber kriminala. Poznato je da je jako teško doći do šarlatana koji se na ovaj

način žele obogatiti. Zato je pjevačica, kada je angažirala odvjetnika i obavijestila policiju, krenula u akciju i preko društvenih mreža konstantno demantirala da ima bilo kakve veze s tim. Ovo je web stranica koja prodaje dodatke prehrani, točnije proizvode za mršavljenje.

Nakon, naravno, lažnog i namještenog predstavljanja prevaranata, Dragana je uspjela smršaviti 21 kilogram, što je nekoliko puta oštro demantirala: “To nije istina, ne reklamiram proizvod koji je opasan po zdravlje i nikada neću.” bio 21 kilogram više.

Prevarantu, oprez – napisao je animator, vidno uznemiren ovim lažima. Gorke su suze Dragane Mirković jer ni u najluđim snovima nije mogla zamisliti da će neko na ovako strašan i nebulozan način eksploatirati njeno ime.