Ahmet Orahovich je za vrijeme natjecanja “Zvezde Granda” postao jedan od omiljenih igrača publike, no nakon finala se povukao iz javnosti, a od tada se o njegovom životu malo zna. Iako je svoju prvu pjesmu planirao objaviti prije više od dvije godine, susreo se s ozbiljnim zdravstvenim problemima s kojima se borio nekoliko mjeseci.

– 2,3 mjeseca imala sam neke smetnje i probleme, a početkom ljeta 2020. otkrila sam da u krvi imam bakterije koje sam unijela hranom i koja je stvarala ozbiljne probleme – Život jedne pjevačice potpuno je promijenio dan. Iako su liječnici odmah počeli testirati, kako su se simptomi pogoršavali, nitko mu nije mogao dati točnu dijagnozu.

– Počeo sam gubiti na težini, nisam mogao ni jesti ni piti, a temperatura mi je bila preko 40 stupnjeva. Koliko god sam se trudio, pao sam i nepomično sjedio u kolicima jer su klice harale – objasnio je Orahovčić težak trenutak koji bi najradije zaboravio.

Unatoč teškoj bolesti, pjevač nije ni slutio najgore, a najvažnija mu je bila podrška obitelji koja mu je omogućila da se nakon višemjesečne borbe uspješno oporavi. – Izliječila sam se prije godinu dana kada je bakterija potpuno napustila tijelo. Imao sam podršku svih prijatelja i obitelji i tada sam shvatio da život treba živjeti jer nikad ne znaš što će se dogoditi preko noći – rekao je u Grandeovoj emisiji.