Marija Šerifović se ne osmehuje otkako je postala majka, najveću podršku u svemu ima njena majka Verica Šerifović, koja sada urgira. Odmah je dobila još jedno dete.

Odnosno, Verica je ubedila Mariju da odmah počne da ima drugo dete. Pošto je čitav proces trajao oko godinu dana, Verika je proaktivno pitala surogat majku da li bi bila spremna da joj u bliskoj budućnosti podari još jedno unuče.

“Verica je bila opsednuta unukom i više je nije zanimalo ništa osim njega. Čak je rekla da će zatvoriti poslastičarnicu i posvetiti se unuku jer joj je to bila životna želja. Toliko je volela da bude baka da rekla je Mariji da ponovo prođe kroz ceo proces kako bi dobila još jedno unuče. Želela je da Mario ima brata ili sestru jer je još uvek žalila što nije imala bar još jedno dete osim Marije – rekao je izvor blizak Mariji i Verici, nastavljajući:

“Iako je Marija mišljenja da joj je sin dovoljan i da želi samo njemu da se posveti, Verica je malo poljuljala svojim prijedlogom. Rekla joj je da će da digne kredit ako im zafali para jer želi da opet pokrenu proceduru koja traje najmanje godinu, što znači da bi drugo dijete mogli da dobiju taman kada Mario malo poraste. Marija nije sigurna da sada to želi, ali je rekla Verici da će razmisliti. Međutim, Vera ne odustaje jer vidi kako se Marija lijepo snalazi sa bebom i koliko uživa u svemu, pa ne želi da ponovi njenu grešku i ostane samo na jednom djetetu”.