Javnost ne može a da ne bude duboko dirnuta fotografijama Verice Šerifović i njenog preslatkog malog naslednika. Poznata pevačica Marija Šerifović i njen voljeni sin fascinirali su celu zemlju, a njen sin će uvek fascinirati.

Vest da je Marija postala majka uz pomoć surogata izazvala je veliko uzbuđenje u Srbiji, a podrška joj stiže sa svih strana. Marija svojim prisustvom na Instagramu deli radosti majčinstva i intimna osećanja o svojoj uspešnoj karijeri.

Često dodaje dašak misterije fotografijama svojih sinova, ali fotografije Verice Šerifović sa detetom su zaista dirnule u srca svih poštovalaca ove talentovane porodice. Na ovoj zadivljujućoj fotografiji Verica Šerifović pažljivo drži mladu Mariju u njenim ranim godinama. Međutim, iz perspektive roditelja, djeca su uvijek blago u očima svojih roditelja.

Zbog toga emotivni značaj ove fotografije na kojoj je Verica Šerifović sa bebom ostaje netaknut uprkos disparitetima u okolnostima, vremenu i kontekstu. Nakon što je predstavljena kao majka, Marija je izrazila zahvalnost publici i nagovestila da će u bliskoj budućnosti detaljnije podeliti svoja iskustva iz majčinstva. Marija Šerifović i njen sin su tokom emisije uživo razgovarali, a pop zvezda je držala čep za flašu kao simbol njene posvećenosti majčinstvu.

Slika Verice Šerifović sa bebom svedoči da će Marija nesumnjivo postati izuzetan roditelj, kako se kaže, „ne pada jabuka daleko od drveta“. Zaprepaštena izlivom pozitivnih poruka, Marija je sa oduševljenjem najavila svoje planove da dublje uđe u svoj majčinski put.

Prisustvo fotografije Verice Šerifović sa bebom dodatno pojačava iščekivanje da budemo svedoci nežne i brižne strane ove pop ikone kao majke.