Ljubavna priča između ruske nevjeste Oksane Vojevodine i bivšeg kralja Malezije, sultana Muhameda V od Kelantana, već je mjesecima u centru pažnje svjetskih tabloida. Njihova je veza otpočetka bila šokantna, od 24 godine razlike u godinama, preko kulturoloških sukoba do izgleda… No, sve je kratko trajalo: svega nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, ova se ljubav raspala.

Njihov razvod bio je vrlo sadržajan, popraćen izbacivanjem prljavog rublja i nizom optužbi s obje strane. Bivši sultan je čak otišao toliko daleko da je tvrdio da sin Léon kojeg su dobili u vrijeme braka nije njegov. Neki čak nagađaju da to nikada nije javno priznao. Oksana, bivša Miss Moskve, također tvrdi da Muhammad nikada nije upoznao njezina četverogodišnjeg sina te je krajem prošle godine pokrenula sudsku bitku kako bi pokušala povećati iznos alimentacije za dijete, koji trenutno iznosi 1dolara.200 funti, odnosno oko 1.380 eura, što je prema riječima njegovih odvjetnika nedovoljno jer je bivši šef države Malezije iznimno “bogat”.

Vojvodina je 2019. dobila jednokratnu isplatu od 12.000 funti, nedugo nakon razvoda, ali je njezin odvjetnik Nicholas Wilkinson dobio uzdržavanje koje će dijete primati dok ne napuni 18 godina.opisao kao “zabavno”.

Manekenka, koja trenutno živi i radi u Londonu, istaknula je kako je njezin sin jedini sultanov muški nasljednik te kao takav “prijestolonasljednik sultanata Kelantan” i potencijalni “budući kralj Malezije”.

Jednom je ispričao medijima kako je saznao: Dva dana nakon vjenčanja, sultanov je telefon zazvonio i na ekranu je pisalo “Bob”. “Bio sam siguran da mu je to netko od prijatelja koji mu želi čestitati na vjenčanju. Javio sam se i čuo histeričnu ženu koja je počela vrištati na mene, ponašajući se kao da je to njegova žena, a ne ja.Vikala je na mene i pitala me kako se usuđujem javiti se na telefon”, rekla je Oksana i dodala da se navodno radi o ženi iz Češke koja se predstavila kao Diana Petra.

Kada se Muhammad vratio iz kupaonice, uzeo je telefon i otišao u drugu sobu razgovarati. “Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo vjenčani. Osim toga, rekla je i da među njima postoji nekoliko neriješenih pitanja, uključujući i podjelu nekretnina”, rekla je ruska ljepotica, naglasivši da je Čehinja kontaktirala i svog oca koji je tvrdio da je u braku sa sultanom od 2010. godine.

Oksana je ponovno model i živi u Londonu sa sinom. Muhammad je u međuvremenu rekao da je ljut što su detalji o njihovom vjenčanju u Moskvi procurili, iako je inzistirao da su ostali tajni i bojao se da hoće. otkrio je da se Oksana svojedobno pose**** pred publikom, u bazenu dok je sudjelovala u reality showu.