Ono što je ona napravila vjerovatno bi malo koja druga folk zvijezda/diva uspjela napraviti. Za njene koncerte se tražila karta više ne samo u Zagrebu, već i u Sarajevu i u Tuzli. Svi je znate , njeno ime je Aleksandra Prijović.

Glazbena zvijezda Aleksandra Prijović otkrila je što se točno dogodilo na pozornici na kraju prvog koncerta u Areni Zagreb.

Mlada djevojka iz publike pokušala je izaći na pozornicu Aleksandrine kuće, no u tome ju je spriječilo osiguranje. Dok su je iznosili s pozornice, zaštitar se spotaknuo i pao, pa su to morali rješavati iza pozornice.
Odmah mu je ukazana pomoć, a Prijović je nakratko prekinuo koncert i došao provjeriti je li sve u redu.


Kao prava profesionalka održala je koncert, sin ju je ispratio na pozornici do kraja, a na press konferenciji otkrila je što se dogodilo.

– Kao što to uvek bude na koncertima, momci iz obezbeđenja su rekli devojci da ne može da se popne na binu. Ja, kad sam videla da se to dešava, bilo mi je žao sto se nije popela i došla do mene. Ali, kada sam joj rekla “ajde dođi”, više je nisam ni videla – ispričala je Aleksandra, koja je istakla da joj je veoma žao što je do toga došlo.