Ovaj opis daje uvid u karakteristike osoba povezanih s određenim brojevima:

Broj 1:
Osobe povezane s brojem 1 često su nemirnog duha i sklone pesimizmu, iako se lako prilagođavaju situacijama. Unatoč izvanjskoj ljubaznosti, iznutra su tvrdoglave i sklone promjenama raspoloženja. Ljubav im je važna, ali nisu tipično romantične. Preferiraju mirne poslove i zahtijevaju pažljivo planiranje.

Broj 2:
Osobe povezane s brojem 2 su druželjubive i neagresivne. Nisu pretjerano ambiciozne, ali su pedantne u svojim postupcima. Briga o partneru je prioritet, a financijska stabilnost je važna. Najbolje razdoblje života za njih je između 45. i 47. godine.

Broj 3:
Osobe povezane s brojem 3 rano postaju zrele, ali zadržavaju optimizam. Često su tvrdoglave i netolerantne prema promjenama. Dobro se snalaze u poslovima poput učiteljstva, govorništva ili glazbe.

Broj 4:
Osobe povezane s brojem 4 su pozitivne, ali mogu biti slabe volje. Ranjive su, ali rijetko zadužuju. Najbolje godine života su oko 38. godine, a poslovi kao organizacija događaja ili odnosi s javnošću odgovaraju im.

Broj 5:
Osobe povezane s brojem 5 imaju dva različita temperamenta. Teže rukovodećim položajima i često se ističu kao vođe. Velika potreba za ljubavlju često se iskazuje dominantnim ponašanjem u vezama.

Broj 6:
Osobe povezane s brojem 6 imaju razvijenu intuiciju i sklone su inovacijama. Postavljaju visoke ciljeve i dobro se snalaze s novcem. Dominiraju u ljubavnim vezama, ali su istovremeno nježne.

Broj 7:
Osobe povezane s brojem 7 su otvorene i optimistične. Vješte su u uvjeravanju, ali ponekad manipulativne. Stabilizacija života često dolazi nakon 40. godine.