– Vjerujemo da svi vi koji pratite novosti iz domaće estrade, znate da je Anastasija još prošle godine imala spontani pobačaj. Nakon toga se u potpunosti povukla, kako iz medija, tako i sa društvenih mreža, a onda je tek početkom ove godine se malo aktivirala. Sada opet lijepe vijesti povodom para Gudelj.

Trudnoću Anastasije Gudelj s radošću je otkrila njezina kuma, koja je posebno posjetila ovu divnu vijest. Nemojte se ustručavati podijeliti ovo prekrasno ažuriranje na platformama društvenih medija kao što su Facebook i Twitter. S nestrpljenjem iščekujemo objavu trudnoće Anastasije Gudelj, jer se čini da darovita pjevačica i njezin suprug vješto taje ovo radosno otkriće. U nedavnoj radosnoj prilici, Bogdana, supruga Veljka iz porodice Ražnatović, s radošću je dočekala trećeg unuka, sina Isaiju.

U znak sjećanja na ovaj poseban trenutak upriličeno je veliko slavlje u rezidenciji Ražnatovića, uz uvažene goste, estradne izvođače i kumu Viku Miljković. Viki, koja posjeduje mladenačku energiju, uvjeravala je sve da će ona i njen 16-godišnji sin strpljivo čekati veselje. No, nenamjerno je iskliznuo jedan detalj, pa su se šuškala da Cecina kći možda čeka dijete. Kao po loju, svake godine se sastajemo u rezidenciji moje kume. Oglasila se Anastasija koja je izazvala popriličnu buru među vjernim pratiteljima obitelji Ražnatović. Je li moguće da se lijepa vijest o trudnoći Anastasije Gudelj namjerno taji? I dok je izvjesnost skorog majčinstva Anastasije Gudelj i dalje neizvjesna, ono što je jasno je da se oko toga posljednjih mjeseci dosta spekulira.

Usred svečanosti u spomen na dolazak Isaije, pojavile su se zadivljujuće slike na kojima je prikazan trbuščić mlađahnog pjevača u iščekivanju, što je dodatno pojačalo znatiželju. Posebno je zadivilo njezino odbijanje da se fotografira s znatiželjnim fotoreporterima okupljenim ispred vile na Dedinju. Nemanja Gudelj, glazbena senzacija u usponu i srpski reprezentativac, u svibnju prošle godine objavio je poražavajuću objavu da je srce njihove kćeri prestalo u petom mjesecu Tasine trudnoće, što je poslužilo kao dirljiv i sumoran podsjetnik.

  • Postoji neosporan osjećaj uzbuđenja koji okružuje nadolazeća ažuriranja iz Seville, a svi sa zebnjom iščekuju najnovije vijesti. Bitno je spomenuti da je njezina majka proslavljena srpska pop pjevačica Svetlana Ražnatović, dok je otac Željko Ražnatović Arkan bio angažiran kako u nedozvoljenim poslovima, tako iu političkoj sferi. Naime, on je tijekom sukoba uspostavio paravojnu skupinu koja se naziva “Srpska dobrovoljačka garda” ili “Arkanovi tigrovi”. U dobi od dvije godine doživjela je razoran gubitak tragičnom smrću svog oca. Uz starijeg brata Veljka, ima polubraću Vojina, Nikolu i Mihajla, kao i polusestre Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu. Tijekom svog odrastanja bila je obasipana ljubavlju ne samo majke, već i tete Lidije. Prije studija na Poslovnom fakultetu školovala se u britanskoj i glazbenoj školi u Beogradu.

Anastasija prije 2018. godine nije imala ambicije za glazbenom karijerom, unatoč tome što je redovito dijelila videe na YouTubeu koji su prikazivali njezine izuzetne vokalne talente. No, u listopadu 2016. okušala se u manekenskoj industriji i osigurala istaknutu ulogu kao zaštitno lice cijenjene marke krznenih kaputa, “Inverno Caldo”. Nagađa se da je za ovu suradnju izdašno nagrađena honorarom od 20.000 eura. Tijekom reklamne kampanje dosljedno je demonstrirala svoje iznimne sposobnosti. Početkom 2018. dodatno je učvrstila svoj status kraseći stranice cijenjenog britanskog izdanja “Voguea” kao ugledna ambasadorica brenda “Inverno Caldo”.

No kako je vrijeme prolazilo, Anastasia je odlučila istražiti svoje glazbene sposobnosti. Predstavila je svoju prvu pjesmu, pod nazivom “Perfect Couple”, koja je brzo prikupila impresivnih tri milijuna pregleda na YouTubeu u samo tri mjeseca. Nakon trijumfa svog prvog singla, s nestrpljenjem je otkrila nadolazeće izdanje svoje druge pjesme. Kako prenosi magazin “Scena”, u izradu Anastasijinog spota uložena je značajna investicija od preko 20.000 eura.