– Od kako je osvanula vijest da se razvode Toni i Dragana,. prošlo je nešto malo više od mjesec dana. Dragana se polako sabrala, te je krenula dalje, ide po koncertima, puni Arene, a nedavno je dvije noći zaredom napunila zagrebačku Arenu. Slijedi još jedna priča o njoj i Toniju.

Na društvenim mrežama Toni Bijelić, bivši suprug Dragane Mirković, oglasio se povodom nadolazećeg događaja od velikog značaja. Uz ovu objavu, Toni Bijelić podijelio je i novu fotografiju na kojoj prikazuje svoje posljednje pojavljivanje. Duboko emotivnom porukom oprostio se od svog preminulog suputnika Envera, izražavajući ogromnu zahvalnost za neprocjenjivu pomoć koju je pružio njemu i njegovim najdražima.

Toni je naglasio da će Enver zauvijek imati posebno mjesto u njegovim sjećanjima kao pravi prijatelj koji je duboko utjecao na njihovo postojanje. Toni je iz dubine srca izrazio duboku zahvalnost svom dragom prijatelju na neizmjernoj podršci koju pruža njemu, njegovoj obitelji i njihovom domu. Enver Hasanović, izvanredan prijatelj među nekolicinom odabranih istinskih drugova, ostat će zauvijek upamćen. Toni je nedavno na društvenim mrežama objavio novu fotografiju, snimljenu u jednom kafiću, gdje je razmišljao o inovativnim idejama i donosio važne poslovne odluke, u što se i sam uvjerio.

Toni je u sažetom opisu fotografije istaknuo kako je na njoj prikazan trenutak predanog rada. Toni Bijelić odlučno je demantirao valjanost medijskih navoda o njegovoj navodnoj želji za pomirenjem s bivšom suprugom Draganom Mirković. Nedvosmisleno je izjavio da je svaka sugestija o pomirenju nedvosmisleno lažna, čak je to osudio kao “izmišljotinu”. Kako bi potkrijepio svoju izjavu, podijelio je fotografiju novinskih naslova koji šire ovu netočnu informaciju.

  • Nakon razvoda, Dragana Mirković nedavno je izrazila zahvalnost na neizmjernoj podršci koju joj pružaju djeca Marko i Manuela. Tijekom emocionalnih previranja, on se tješi u prisutnosti svog odraslog, inteligentnog i voljenog sina i kćeri. Dragani su ispunjeni ponosom i zahvalnošću za njihovo nepokolebljivo druženje i bezgraničnu ljubav. Dragana Mirković, rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, etablirala se kao istaknuta ličnost balkanskog pop-folk žanra.

S impresivnim rekordom prodaje od gotovo 10 milijuna albuma, dominirala je glazbenom industrijom 80-ih i 90-ih, učvrstivši svoju poziciju jedne od najprodavanijih umjetnica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj. Draganina privlačnost nadilazi nacionalne granice, što pokazuje njezina sposobnost da popuni dvorane u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni. Značajno je da je Dragana postigla prekretnicu kao inauguralna srpska pjevačica koja je predvodila istaknuti solo nastup u Turskoj. Poznata po svojim maštovitim i složenim glazbenim spotovima, kao i svojim razrađenim plesnim sekvencama, Dragana nastavlja hipnotizirati gledatelje svojim osebujnim pristupom.

Uz svoju uspješnu glazbenu profesiju, također je ostavila neizbrisiv dojam na svijet kinematografije i ponosi se time što je vlasnica cijenjene televizijske mreže “DM Sat”. Renomirana publikacija “Billboard” povukla je paralele između njezina utjecaja i utjecaja legendarnih ličnosti poput Madonne i Lady Gage. U Srbiji je hvaljena kao “kraljica popularne glazbe” i blistava “luče iz Kasidola”, koja je poslužila kao muza za njen album “Luče moje” iz 2006.

Dragana Mirković, rođena 18. siječnja 1968. godine u Požarevcu, djetinjstvo je provela u idiličnom gradiću Kasidolu, nedaleko Požarevca, uz svoju šesteročlanu obitelj. Njezina duboka povezanost s glazbom može se pratiti unatrag do njezinih godina formiranja, tijekom kojih je pozorno slušala kako njezin djed Dragutin vješto svira harmoniku, potičući vlastiti žar za umjetnošću. Pokazujući svoje glazbeno umijeće u dobi od pet godina, Dragana je bez napora savladala svoju prvu pjesmu, “Devojka sokolu zulum čila”, nagovještavajući rani procvat njezina izvanrednog talenta.