– Jelena Karleuša i Duško Tošić već posljednjih 5 godina ne žive zajedno, a vjerujemo da ste svi upoznati sa njenom avanturom sa Ognjen Vranješom. Duško nije mogao da pređe preko toga, a još uvijek se nisu razveli, a kako Duško navodi, jedini i pravi razlog su njihove kćerke.

Od trenutka kada su se rodile, kćeri Jelene Karleuše i Duška Tošića izazvale su ogromnu fascinaciju javnosti zbog golemog renomea i popularnosti svojih roditelja. Svaki njihov korak pomno se prati, a mlađa kći Nika prigrlila je svjetla reflektora i aktivno komunicirala sa svojim pratiteljima na popularnim društvenim mrežama.

  • S druge strane, starija kćerka Atina svjesno je odlučila da se povuče iz javnosti. Budući da je Atina iskazivala veliku fascinaciju modom, a Nika strast prema sportu, u javnosti se naveliko pretpostavljalo da će neizbježno krenuti putevima poput svojih poznatih roditelja. Iako su njihove točne profesionalne putanje i dalje neizvjesne, njihov izniman akademski uspjeh i marljiva predanost školskim obavezama sugeriraju da je pred njima obećavajuća budućnost.

Osim toga, roditelji su im osigurali vrhunsko obrazovanje, a prema riječima Jelene Karleuše, namjeravaju nastaviti školovanje u inozemstvu, najvjerojatnije u Londonu ili Americi. Dok je Jelena Karleuša prije svega poznata po svojoj glazbenoj karijeri, pokazuje nepokolebljivu predanost ulozi majke, pazeći da provodi dovoljno vremena sa svojim kćerima. Tijekom intervjua, otvoreno je s njima podijelila svoju dnevnu rutinu kada je kod kuće:

“Rano ustajem i zajedno pripremamo hranjiv doručak prije nego što ih otpratim u školu. Kad se vrate, dijelimo ukusan ručak i ja im pomažem s njihovim akademskim nastojanjima. Naše zajedničko vrijeme ispunjeno je filmskim večerima, odlaskom na nova odredišta i uzbudljivim putovanjima i smjernice za moje nevjerojatne kćeri. Rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, Jelena Karleuša poznata je srpska pop ikona, pjevačica, tekstopisac i modna influencerica. Od ranih godina pokazuje veliku strast prema glazbi i nastupu na pozornici.

Vjerojatno je njezina majka Divna Karleuša, proslavljena pop pjevačica, imala značajnu ulogu u oblikovanju Jelenine duboke naklonosti svijetu glazbe. Započevši svoje glazbeno putovanje u nježnoj dobi, predstavila je svoj debitantski album “Mirrors” sa samo 12 godina. Od tada je dosljedno objavila niz albuma koji su bili na vrhu ljestvica koji su osvojili publiku diljem Balkana. Karleušina glazba odlikuje se njezinim svestranim glasovnim rasponom, koji besprijekorno spaja različite žanrove uključujući dance, R&B i elektronsku glazbu.

Jelenin utjecaj seže i izvan područja glazbe. Proslavila se kao modna ikona, osvajajući medije jedinstvenim osjećajem za stil. Svojim prisustvom na crvenim tepisima diljem svijeta privukla je pozornost zahvaljujući svojim odvažnim i provokativnim modnim odabirima. Ali Jelenin utjecaj nadilazi glazbu i modu. Prepoznatljiva je i po aktivnom angažmanu u društvenim temama.

Svojom aktivnom prisutnošću na društvenim mrežama i javnim nastupima neustrašivo progovara o društveno-političkim temama, etablirajući se kao istaknuti glas koji se ne boji izraziti svoje mišljenje o aktualnim stvarima. Mediji su se živo zainteresirali i za privatni život Jelene Karleuše. Godine 2008. stupila je u brak s proslavljenim nogometašem Duškom Tošićem, a zajedno su dobili dvije ljupke kćeri, Atinu i Niku. Unatoč stalnoj procjeni i medijskim ogovaranjima, Jelena i Duško uspjeli su pobijediti sve prepreke i ostati složni.

Jelena Karleuša imala je dubok i trajan utjecaj na glazbenu industriju na Balkanu te je postala poznata osoba u regiji. Njezina nepokolebljiva hrabrost, iskrena priroda i otvorenost nisu samo učvrstili njezin status glazbene senzacije, već su je također pozicionirali kao simbol suvremenog doba. Tijekom svoje impresivne karijere duge više od dvadeset godina, Jelena Karleuša ostavila je neizbrisiv utjecaj na srpsku pop kulturu. Njezina odvažnost, talent i autentičnost etablirali su je među najutjecajnije ličnosti na području domaće glazbe.