– Vjerujemo da ste svi vi čuli, da je Veljko Ražnatović po treći puta postao otac. Bogdana je na svijet ponovo donijela siona, a dali su mu staro ime, koje je itekako poznato svima onima koji su upućeni u bibliju. Slijedi i priča o dočeku male bebe na Dedinje.

Kurir ekskluzivno saznaje da su Bogdana i Vejka Ražnatovića roditelji već treći put preselili. Šogorica Svetlane Cece Ražnatović nedavno je dočekala dolazak krepkog sinčića kojem su ponosni roditelji dali ime Isaiah. Dolazak prinove neizmjerno je razveselio Željka i Krstana, koji su bili posebno razdragani.

Ranije danas njihov je otac otpratio majku u specijalizirani medicinski centar, gdje je obavljen uspješan carski rez. Tijekom cijelog procesa ponosni otac bio je uz suprugu i brinuo se da sve protekne u najboljem redu. Poruke čestitki za skorašnju prinovu u obitelji stižu s raznih strana, a među prvima je svoju radost izrazila teta Anastasija Gudelj. Povećanju obitelji oduševljena je i Ceca, koja je već ponosna baka troje djece. Uz vječiti osmijeh na licu, Veljko ostaje dobro raspoložen, dok njegovi sinovi željno iščekuju povratak brata.

  • Obitelj je sada cijela, no sportaš gaji želju za kćeri. Iskazujući svoju dugogodišnju želju, Veljko je s novinarima podijelio svoj životni san da ima dva sina. Međutim, izrazio je kako je dodavanje trećeg djeteta neočekivani bonus. Sada željno iščekuje mogućnost da poželi dobrodošlicu kćeri u njihovu obitelj, nakon rođenja njegovih sinova. Bogdana i Veljko Ražnatović danas su na svijet poželjeli svog trećeg sina Isaiju. Dolaskom Isaije obitelj bračnog para dodatno se obogatila pridruživši se postojećim nasljednicima Željku i Krstanu.

Na tipičan način, obitelj Ražnatovič dosljedno organizira nezaboravne zabave i slične događaje. Poznati po svom živopisnom ambijentu, izuzetnoj glazbi i bogatoj ponudi ukusne kuhinje i pića, njihove su svečanosti vrlo cijenjene. Veselja opet, čini se, neće nedostajati. Naime, u Cecinoj luksuznoj vili na Dedinju zakazano je veliko slavlje koje će trajati cijelu noć. Pozivnice će biti upućene svima, uključujući članove obitelji i drage osobe. Plavo-bijeli ukrasi i baloni krase eksterijer vile, a pomnijim promatranjem otkrili smo da je i unutrašnjost velebne vile okićena svečanim ukrasima.

Na današnji dan, 14. svibnja, obitelj Ražnatović dočekala je prinovu, a Anastasija Ražnatović veselo je podijelila vijest na Instagramu, objavila prvu sliku svoje sestrične i čestitala bratu Veljku na rođenju trećeg sina Isaije. U srdačnoj objavi na Instagramu Anastasija je podijelila dirljivu fotografiju Veljka kako drži njihovo novorođenče u porodilištu, a uz koju je napisala srdačnu poruku. Ona je na spomenutoj društvenoj mreži napisala toplu čestitku svojoj voljenoj tetki Isaiji Ražnatović. Podsjetimo, Bogdana Ražnatović nedavno je dočekala dolazak novorođenog sina. Ponosni roditelji za svog sinčića odabrali su ime Isaiah.