Josep Broz Tito je bio poznat po svom ukusu i upoznao je mnogo lijepih žena u životu, ali ona koja je na njega najviše utjecala bila je Jovanka Broz. Čak i kad se suoči s ponašanjem koje ne odobrava, pokušava ga razumjeti, braniti i postaviti mu granice.

Zorica Brunclik se svojim zadivljujućim vokalnim talentom, autentičnim izvedbama i bezvremenskim šarmom etablirala kao najpopularnija i najcjenjenija pjevačica na Balkanu. Njezina je glazba nadišla granice, osvojila široku publiku i ostavila trajan trag u svijetu narodne glazbe.


Krenuvši na svoj pjevački put kao tinejdžerica, Zorica je debitirala s nepunih 14 godina, odmah osvojivši publiku i kritiku svojim izvanrednim vokalnim umijećem i emotivnim izvođenjem. Od tada se nastavila razvijati i cvjetati kao umjetnica, zasluživši mjesto jedne od najcjenjenijih interpretatorica narodne glazbe u regiji bivše Jugoslavije.

Zoričina priča o susretu s Titom otkriva duboko osoban trenutak koji nudi uvid u njihove živote. U svom sjećanju živo se sjećam prisutnosti vinograda i mirisa svježe pokošene trave u blizini Smedereva.

Sunce koje je pržilo natjeralo nas je da potražimo spas pod improviziranim šatorom, koji se nalazio 20-ak metara od mjesta na kojem sam stajao. Kad sam počela pjevati, primijetila sam kako se čvrsto probija prema meni.

Oh, kako sam želio da se svi možemo povući u privatniji prostor, ali nažalost, zid nas je zatvorio. Iznenadivši cijeli orkestar, prišao mi je i pružio ruku, dajući znak želje za razgovorom i upoznavanjem. Taj joj je susret cijeli život ostao urezan u sjećanje, a i nakon nekoliko desetljeća mogla se živo prisjetiti svake njegove zamršenosti.