Prije par dana desilo se opštinsko vjenčanje Cecine kćerke Tase i to u skromnom porodičnom ambijentu što niko nije očekivao. Naime mislilo se da će Anastasija poput svog brata Veljka napraviti veliku svadbu ali to se nije desilo.

Kći poznate folk pjevačice Cece Ražnatović već duže vrijeme boravi u pitoresknoj Španjolskoj zajedno sa svojim partnerom, srpskim nogometašem Nemanjom Gudeljom. Nedavno je par izmijenio zavjete na civilnoj ceremoniji, nakon čega je uslijedilo malo i intimno druženje kako bi obilježili tu posebnu prigodu sa svojim najdražima.

Anastasija i Nemanja Gudelj danas su u prisustvu matičara učvrstili svoju vječnu vezu, potvrdivši međusobnu privrženost. Dok su prethodno izmijenili zavjete u samostanu Rajinovac u blizini Beograda prošlog srpnja, njihova zajednica izazvala je intrige oko Anastasijinog prezimena. Nakon crkvenog obreda, pjevačica je ekspresno osvježila svoj Instagram profil i uzela ime Gudelj.

Naime, Anastasija nije bila obvezna otkriti svoje prezime tijekom crkvenog postupka. To je izazvalo značajan interes hoće li i službeno preuzeti nogometaševo prezime ili će zadržati svoje pri registraciji. Unatoč svojoj obiteljskoj slavi, pjevačica se suočila s protivljenjem kada je odlučila promijeniti prezime.

Iznenadilo nas je saznanje da Anastasijina majka Ceca i njen brat Veljko imaju suprotna gledišta po tom pitanju. Nakon Anastasijina crkvenog vjenčanja, novinari su se raspitali o Cecinom stavu o odabiru kćeri da uzme prezime Gudelj.

Proslavljena folk pjevačica je u odgovoru na to otvoreno izrazila podršku srpskoj tradiciji, potvrdivši da je sasvim uobičajeno da žena uzima muževo prezime. U osobnom očitovanju izrazila je odluku da prihvati suprugovo prezime te je dovela u pitanje nužnost novinarskog istraživanja ove stvari.

Obitelj Gudelj nedvojbeno jako cijeni srpsku tradiciju, stoga moraju biti presretni što se njihov sin oženio ženom iz njihovog roda. Afirmaciju Nemanjine pripadnosti obitelji Ražnatović dodatno potkrepljuje svjedočanstvo Veljka Ražnatovića. Veljko je u nedavnoj izjavi izrazio zadovoljstvo Anastasijinim odabirom, istaknuvši da je njezina supruga cijenjena i da su njezine trenutne okolnosti bolje od onih u kojima su mogle biti s obitelji.

Anastasija, kći poznate srpske pop pjevačice Svetlane Ražnatović i preminulog Željka Ražnatovića Arkana, koji je imao dvije uloge kriminalca i političara, odgajana je u neviđenom obiteljskom okruženju. Njezin otac, arhitekt koji je stajao iza ozloglašene ratne paravojne skupine poznate kao “Srpska dobrovoljačka garda” ili “Arkanovi tigrovi”, doživio je tragičnu smrt kad je bila tek dijete od dvije godine.

  • Anastazija je, iako suočena s ovim neuspjehom, pronašla utjehu u ljubavi i ohrabrenju koje su joj pružale majka i teta Lidija. Uz starijeg brata Veljka, Anastasija ima i polubraću po imenu Vojin, Nikola, Mihajlo, Milena, Maša, Sofija i Anđela. Tijekom svojih godina obrazovanja stekla je obrazovanje u britanskoj školi i glazbenoj školi u Beogradu.

Anastasija u početku nije pokazivala nikakve aspiracije da se bavi glazbom. Međutim, njezine pjevačke sposobnosti postupno su dolazile do izražaja kako je dijelila razne video isječke na široko korištenoj online platformi “YouTube”. U mjesecu listopadu 2016. godine Anastasija se okušala u manekenskim vodama te je izabrana za predstavnicu prestižnog brenda bundi “Inverno Caldo”.

Nagađa se da je za svoje priloge dobila obilatu nadoknadu s pozamašnim iznosom od 20.000 eura. Tijekom cijele reklamne kampanje, Anastasia je pokazala svoj izvanredan talent i ostvarila izvanrednu izvedbu. Dok je njezina manekenska karijera cvjetala, Anastasijina iskrena ljubav prema glazbi ostala je potencijalni put za istraživanje u budućnosti.

Početkom 2018. godine debitirala je kao brend ambasadorica za “Inverno Caldo” na cijenjenim stranicama britanskog izdanja magazina “Vogue”. No, kako je godina odmicala, otisnula se u glazbene vode. Anastasijin početni pohod u glazbenu industriju došao je u obliku njenog debitantskog singla, “Perfect Couple”, koji je brzo postao popularan i prikupio nevjerojatnih tri milijuna pregleda na YouTubeu u samo tri mjeseca.

Nadovezujući se na ovaj uspjeh, s nestrpljenjem je najavila skoro izdanje svog drugog singla. Naime, cijenjena publikacija “Scene” izvijestila je da je značajna investicija od preko 20.000 eura posvećena produkciji Anastasijinog spota. U svibnju 2019. oduševila je svoju vjernu bazu obožavatelja još jednim singlom pod nazivom “Rane”, zajedničkim djelom cijenjenih skladatelja Milana Laće Radulovića i Darka Dimitrova.