Saša Popović je jedan od najpoznatijih osoba na našim prostorima i ujedno glavni lik u Grand produkciji.

Više od dvadeset godina Saša Popović i Suzana Jovanović uživaju u blaženom braku. Suzana je prije veze sa Sašom imala ljubavnu vezu koja je rezultirala rođenjem sina Danijela. Danijel, sin Suzane Jovanović, Saši je bez izostanka kroz svoj život prenosio duboku zahvalnost za bezbroj blagoslova koji su mu podareni.

Značajna zajednica Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića dogodila se tri godine prije njihovog grandioznog i raskošnog vjenčanja, događaja koji je bio vrhunac svog vremena. Njima je pripala cijenjena čast da kumuju ovom radosnom slavlju. Prije veze sa Sašom Popovićem, pjevačica je imala romantičnu vezu s harmonikašem, koja je rezultirala rođenjem sina Danijela. Trenutno njegovo ime i fizička prisutnost ostaju neotkriveni javnosti, obavijeni velom anonimnosti.

Intrigantan detalj koji treba spomenuti je da su mediji zapravo izvještavali o njihovom prvom susretu. Također je zanimljivo da je sin Suzane Jovanović odlučio da ne dođe na ovaj sastanak. U dobi od 15 godina, Suzana je pokazala svoju glazbenu sposobnost pokazujući svoje talente na obližnjem vjenčanju, označivši početak svog glazbenog puta i zaradivši svoju prvu nagradu. Na tom putu susrela se s harmonikašem za kojeg se udala kada je napunila osamnaest godina, piše Alo. Nažalost, nakon samo sedam mjeseci braku je došao kraj, zbog čega se pjevačica vratila u svoj obiteljski dom.

Unatoč okolnostima, Suzana Jovanović srdačno je prigrlila Sašu u svoj život i pružila mu svu ljubav i brigu kakvoj se jedno dijete može nadati. Na stranu biološke veze, otac je netko tko njeguje i podržava, au ovom slučaju Saša (Popović, op.a.) tu je ulogu ispunio odgojivši i odgajajući Danijelu kao svoju. Pjevač uporno ističe da Danijel zauzima posebno mjesto u njegovom srcu, čak i više od vlastitog biološkog sina, kad god mu se ukaže prilika. Danijel je u prethodnom intervjuu za Espresso izrazio nezainteresiranost za razgovor o svom biološkom ocu. Suzana je prije nekoliko godina doznala da je Danijel, kojeg su ona i Saša odgojili, jasno dao do znanja da nema želju ulaziti u temu biološkog oca jer mu to jednostavno nije bitno.

Danijelova stručnost i sposobnosti nisu stečene tradicionalnim sredstvima; nego Saši pripisuje zasluge za oblikovanje njegovog odrastanja i oblikovanja njegove budućnosti. U okviru “Granda” Danijel radi uz Suzanu i Sašu, pokazujući zavidnu redateljsku i skladateljsku vještinu. Priznanja koja je dobio Danijela ispunjavaju Suzanu neizmjernim zadovoljstvom jer je čvrsto uvjerena da mu je usadila osobine nesvakidašnje osobe. Uvjerena je da će on u bliskoj budućnosti biti izuzetan suprug.

Tijekom 1990-ih, Suzana Jovanović, poznata folk pjevačica iz Srbije, postala je poznata nizom hitova koji su osvojili top liste, uključujući “Svilena maramica”, “Rođena u pravi čas” i “Ko me jedom prevari”. Suzana je na svoj glazbeni put krenula s nepunih 15 godina u Beogradu, gdje je svojim nesvakidašnjim talentom brzo zaokupila pozornost cijenjenih orkestara. To joj je otvorilo put da pokaže svoje vještine na raznim događajima, kao što su vjenčanja, ispraćaji i krštenja. Godine 1997. stupila je u brak sa Aleksandrom Sašom Popovićem, direktorom “Grand produkcije”.

Uz vodstvo Bore Dugića, Suzana je krenula na svoj glazbeni put, snimivši svoju nastupnu pjesmu. To je označilo početak uspješne karijere koja je rezultirala produkcijom 10 albuma i brojnim singlovima. Suzanin osobni život također je procvjetao, jer je postala majka sina Danijela iz prethodnog braka, a kasnije je sa Sašom Popovićem 1999. dočekala kćer Aleksandru. Nakon rođenja kćeri, Suzana je svjesno odlučila dati prednost svoju obitelj i odmaknula se od svjetla javnosti. No, 2010. godine trijumfalno se vratila s najnovijim albumom pod nazivom “Ludilo”, popraćenim nizom singlova izdanih pod “Grand produkcijom”.