Partnerica poznatog voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović, često se uspoređuje sa svojom vrsnom majkom, koja slovi za jednu od najuspješnijih liječnica u našoj zemlji. Skoro gostovanje Mine Naumović u emisiji Ognjena Amidžića izazvalo je velike rasprave. Ipak, znanstvena analiza otkriva Mininu lozu koju karakteriziraju žene izuzetne privlačnosti i inteligencije. Naime, njezina majka, koja je svoj šarm zadivila iu svojim sedamdesetima, vrlo je cijenjena medicinska stručnjakinja.

Dr. Zora Naumović, iznimna osoba, ne samo da je obdarena zadivljujućim plavim očima, očaravajućim osmijehom i raskošnim vlasima, već posjeduje i ogroman rezervoar stručnosti koji je izdvaja kao jednog od vodećih autoriteta u području njezine specijalizacije. Godine 1983. ostvarila je izvanredan pothvat doktoriranja na cijenjenom Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, postigavši ​​izvanredan kumulativni prosjek ocjena od 9,66.

Potaknuta neutoljivom žeđom za znanjem, nakon osam godina uspješno je završila specijalizaciju interne medicine, postigavši ​​zapažene rezultate. Potaknuta nepokolebljivim entuzijazmom za kardiologiju, nastavila je školovanje i magistrirala u ovom području 1997. godine. Međutim, njezina ambicija nije tu završila; 2002. godine donijela je odluku o specijalizaciji isključivo iz kardiologije. Odajući joj priznanje za izvanrednu stručnost i značajan doprinos na tom području, iste godine Ministarstvo zdravstva dodijelilo joj je cijenjenu titulu primarijusa.

Vrhunac znanstvene karijere postigla je 2007. godine obranom doktorske disertacije pod naslovom “Prognostički značaj varijacije srčanog ritma kod bolesnika sa zatajenjem srca” na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Pod vodstvom prof.dr. Zorane Vasiljević uspješno je stekla cijenjeno zvanje doktora medicinskih znanosti, specijalizirajući se iz područja kardiologije. Čak i nakon završetka svog formalnog obrazovanja, pokazala je nepokolebljivu predanost unapređivanju svojih znanja i vještina kroz daljnji studij u Engleskoj i Njemačkoj. Njena povezanost sa cijenjenim organizacijama kao što su Srpsko liječničko društvo, Srpska liječnička komora i Udruženje kardiologa Srbije, između ostalih, učvršćuje njen ugled u medicinskoj zajednici.

dr. Zora Naumović, istaknuta osoba u znanstvenoistraživačkoj zajednici, ostvarila je značajan utjecaj aktivnim angažmanom na više istraživačkih projekata. Prethodno šef koronarnog odeljenja uglednog Doma zdravlja „Dr Laza K. Lazarević“ u Šapcu, a kasnije načelnik Poliklinike renomirane Specijalne bolnice za srce i krvne sudove Ostrog u Beogradu, dr. proširila je svoju ionako veliku kliničku ekspertizu osnivanjem vlastitih internističko-kardioloških ordinacija u svibnju 2015. godine.

Tijekom svog slavnog profesionalnog puta, dr. Naumović stekla je neprocjenjivo znanje i vještine u pružanju visokokvalitetne intenzivne njege pojedincima unutar jedinice za koronarnu skrb, istovremeno pružajući izvanredne ambulantne usluge u raznim poliklinikama. Opće je poznata njezina predanost zagovaranju uravnoteženog i cjelovitog pristupa zdravlju, s posebnim naglaskom na prevenciju kardiovaskularnih bolesti kroz povratak prirodi. Ono što je uistinu razlikuje je provođenje cjelovitog i prilagođenog pristupa liječenju za svakog pojedinog pacijenta.

Ognjen Amidžić, partner dotične osobe, svoj osobni život namjerno taji, što je u oštroj suprotnosti s raširenom prepoznatljivošću koju je stekla spomenuta metoda. Iako su o Amidžiću dostupne ograničene informacije, njegove objave na Instagramu daju uvid u njegove sklonosti i interese. Postaje očito da voli raskošna putovanja i njeguje društvo prijatelja. Osim toga, povremeno dijeli dirljive trenutke sa svojom voljenom majkom, pokazujući snažan osjećaj divljenja i zahvalnosti prema njoj.

Ognjen Amidžić, talentirani glazbenik i voditelj iz Srbije, rođen je 17. lipnja 1975. godine u Šapcu. Trenutno nastanjen u Beogradu, Ognjen je 1991. tragično izgubio oca Zorana, novinara, dok je izvještavao s ratišta u Hrvatskoj. Nakon ovog stravičnog događaja, Ognjen je osigurao mjesto na TV Šabac i postao voditelj popularne glazbene emisije “Vi-Džej 015”. Nakon završene gimnazije u rodnom gradu, školovanje nastavlja u Beogradu. Otkako mu je otac preminuo, Ognjen je stipendista RTS-a i učestvuje u raznim emisijama, uključujući Jutarnji program, Dnevnik i muzičku emisiju “Garaža”. Godine 2001. prelazi na TV Pink, gdje u Jutarnji program uvodi jedinstven i zabavan format dočekujući goste u krevetu u pidžami. Za vrijeme rada na TV Pink, Ognjen je vodio i zapažene emisije poput “Balkan neta”, “Džekaranje”, “Najbolji prijatelji” i “Sav taj Pink”.