– Miroslav Ilić je u prethodne tri godine imao jako turbulentan period, kada je imao suđenje sa svojom nekadašnjom partnerkom Mirjanom Antolović, Podsjećamo, ona ga je tužila za priznavanje njihovog zajedničkog sina Devina. Ništa od njega nije tražila sem priznavanja, a Miroslav je cijelo vrijeme odbijao. Na kraju mu je ipak presudio DNK test.

Zamršena priča proslavljenog vokala Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, isprepletena sa neispričanim narativom njihovog nepriznatog deteta Devina, dostigla je kulminaciju pravosnažnom presudom Višeg suda u Beogradu. Ova konačna presuda učvrstila je nepobitnu istinu da su Miroslav i Devin zaista biološki otac i sin, služeći kao kamen temeljac u ovoj opsežnoj i zamršenoj hronici.

U intervjuu za lokalne medije, Mirjana Antonović, Devinova majka, otkrila je da je Miroslav u ranim godinama imao priliku da se druži sa sinom Devinom. Ovi susreti uključivali su pevača koji se igrao sa svojim detetom i poklonio mu skupoceni zlatni lančić. Njihov posljednji susret dogodio se kada je Devin imao samo 18 mjeseci.

Tokom boravka u hotelu “Interkontinental”, Mirjana je slikovito ispričala jedan trenutak kada je Miroslav stupio u igrivu interakciju sa njihovim sinom Devinom. Tokom ove dirljive scene, pevač je svom detetu poklonio skupoceni zlatni lančić ukrašen krstom, dragu uspomenu koju Devin drži do danas. Međutim, kad god bi se Miroslav udaljio od sina, Devin bi briznuo u plač, što bi brižnog oca navelo da se stalno vraća i teši svog mališana.

Tek kada je Devin sazreo, otkrio je stvarnost koja je okruživala njegovog oca. Kada je stupio u kontakt sa Miroslavom, njihovi razgovori su ostali mirni, a čak su planirali i sastanak u Beogradu. Nažalost, Miroslav je prekinuo sastanak nedelju dana pre zakazanog datuma.

  • Zamršena dinamika porodičnih veza i kulturnog nasljeđa zauzima središnje mjesto u ovoj pripovijesti, koja je prepuna dirljivih primjera i osjećaja nepredvidljivosti. Zadire u naporno putovanje koje pojedinci poduzimaju kako bi otkrili svoje pravo ja i pronašli utjehu u prihvaćanju. Iako je presuda suda Mirjani i Devinu pružila sigurnost da je Miroslav zaista Devin biološki otac, njihov odnos je i dalje pun kompleksnosti i emocionalne napetosti.

Dodatna vijest:

Lokalna zajednica prepoznaje Mirjanu Antonović kao nekadašnju partnerku pevača Miroslava Ilića, koji je vodio pravnu bitku za utvrđivanje očinstva njenog sina Devina.

U medijima je Mirjana otvoreno govorila o svojoj nepovezanoj prošlosti, otkrivajući svoja iskustva zatvaranja i boravka u mentalnoj ustanovi. Kao mlada, Mirjana je otišla u Ameriku, gde je stupila u brak sa krznarom Danijelom Antonovićem. Uporedo sa brakom, nastavila je karijeru u manekenstvu, posebno kao ambasadorka jedne istaknute kompanije. Nažalost, njen suprug nije odobravao njenu javnu ličnost, što je dovelo do raznih komplikacija.

Nakon raskida njihovog braka, pojavilo se mnoštvo pitanja. Predmetna pitanja su se širila dalje od pukih finansijskih razmatranja. Postalo je evidentno da moj bivši muž posjeduje pretjeran nivo posesivnosti. Za njega nisam bio ništa više od objekta koji je odbio da pusti. Išao je toliko daleko da je snimao moje razgovore i redovno prisluškivao naše telefone. Kada sam otkrio ove radnje, suočio sam se s njim i zaprijetio da ću uključiti FBI, jer je takvo ponašanje protuzakonito. Nakon što sam ga ponovo uhvatio na djelu, odmah sam kontaktirao FBI i oni su odmah stigli da riješe situaciju. Jasno sam stavio do znanja da moja namjera nije da se oni suoče sa zatvorom, već da prestane sa nametljivim ponašanjem.

Po mom iskustvu, otkrio sam da se blisko družim s određenom osobom, kao da dijelimo životni prostor i radimo zajedno. Ova osoba je slučajno bila pilot. Nisam mogao sasvim da shvatim kako se činilo da je svestan mojih postupaka i razgovora, uprkos tome što je detaljno pretresao celu kuću i nije našao ništa inkriminišuće. U trenutku kada smo moja sestra i ja ušle u pilotsku sobu, naišli smo na dokaz da me tajno snima. Ovo otkriće me je navelo da se distanciram od njega. Kasnije, dok sam bio u baru, sreo sam čovjeka kojeg sam pozvao da živi sa svojom ženom i mnom. Međutim, umjesto toga je na kraju uspostavio vezu s mojim bivšim mužem. Saosjećao sam i sa njegovom sestrom, koja je otkrila da je bila u sličnoj situaciji kao i ja.

  • Molila me je da joj pomognem da nabavi neke novčiće u Švicarskoj koristeći svoju kreditnu karticu, koju je namjeravala preprodati. U početku oklevajući, na kraju sam pristao nakon što sam vidio njene suze. Kada sam izašao iz prodavnice u Švajcarskoj gde sam kupio novčiće, iznenadno prisustvo policije opkolilo je lokal, koji se sastojao od pet automobila. Čini se da je došlo do incidenta u radnji. Zbunjen sam zašto su mi prišli. Ja sam protestovao govoreći: “Pogrešno ste razumeli, mora da je greška.” Njihov odgovor je bio da posjedujem tuđi pasoš i kreditnu karticu. U svoju odbranu, pozvao sam ih da kontaktiraju dotičnu ženu, uvjeravajući ih da će potvrditi da mi je dragovoljno povjerila svoj pasoš i kredit. kartica.

Na moju nevjericu, iz policije su me obavijestili da su dobili informaciju o mom prisustvu na mjestu provale u kojoj je gađan stan jedne žene, te joj je oduzet pasoš i kreditna kartica. Bilo je to u tom trenutku kada sam konačno shvatio da mi je namerno namešteno.

Kada je otkrila da sam u zatvoru, moja sestra je u društvu devojke bogatog švajcarskog gospodina donela odluku da me poseti. Čim me je ugledala, suze su joj počele da se slijevaju niz lice, dok me drugarica čvrsto zagrlila i ponudila riječi utjehe, priznajući težinu situacije. Kada su otišli, preplavio me dubok osećaj pustoši. Nisam mogla a da ne razmišljam o mogućnosti da ostanem zatvorena i uticaju koji bi to imalo na percepciju moje kćerke o meni. Pomisao da je izložim takvim okolnostima navela me je da se borim s ogromnom odgovornošću da joj osiguram opstanak usred svega.