– Za ovaj vikend spremili smo vam jedan jak olijepi revept, a radi se o desertu. Jednostavno, jako je mali procenat osoba u današnje vrijeme koje ne voli neki slatkiš, a najbolji su oni koji dolaze iz kućne radinosti…

Neodoljiva kombinacija Nutelle i keksa u ovoj slatkoj poslastici ultimativni je odgovor na sveopću želju za brzim i jednostavnim slatkim kolačima. Osim izuzetne brzine u pripremi jela, ovaj uređaj učinkovito uklanja potrebu za korištenjem pećnice. Pripremite se za izvanredan užitak koji besprijekorno spaja divnu svilenkastost čokolade s praktičnošću jednostavnog i učinkovitog recepta.

Ova izuzetna torta, izrađena od Nutelle i kolačića koji se ne peku, ima nježnu i prozračnu teksturu koja će garantirano pružiti neizmjerno zadovoljstvo. Ako uživate u toplini ljetnog poslijepodneva ili žudite za nečim slatkim, ovaj će desert sigurno zadovoljiti vaše želje. Ljepota ovog divnog sastava leži u njegovoj sposobnosti da se skuha u samo 10 minuta. Za pripremu ovog ukusnog deserta potrebni su sljedeći sastojci: Za uspješnu pripremu ovog jela potrebni su sljedeći sastojci: Izdašna porcija kremastog bogatstva, zapremine 400 ml.

Obilna porcija od 500 grama glatkog i baršunastog mascarpone sira. U ovom receptu trebat će vam 150 grama glatke bijele čokolade i 400 grama prhkog keksa. Uključeno je osvježavajućih 400 ml vode. Kako se na to adekvatno pripremiti? Za početak postupka potopite biskvit u vodu i potom ga nježno stavite u kalup. Umutiti slatko vrhnje i šećer u prahu, umiješati mascarpone sir. Pomiješajte sve komponente, a zatim dobivenu smjesu podijelite na dva jednaka dijela.

Pomiješajte Nutellu i otopljenu bijelu čokoladu u jednom dijelu, dobro izmiješajući sastojke. Na biskvitnu koru nanijeti obilan sloj bijelog fila, zatim red keksa, a zatim nastaviti premazivati ​​pola cokoladnog fila. Kako biste bili sigurni da je čokoladni nadjev posljednji sloj, ponovite gore navedene korake s preostalim sastojcima. Desert zaključite sitno naribanom čokoladom na zadnji sloj, a zatim ga ohladite u hladnjaku na 2 sata.

BONUS TEKST:

Rano jutros Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše, podnio je prijavu kojom je tereti za fizičko nasilje. Incident se dogodio kada je nogometaš pod utjecajem alkohola došao u pjevačičin stan i nasrnuo na njenu prijateljicu i na nju. Naime, nogometaš je u alkoholiziranom stanju stigao u pjevačičin stan te je potom napao njezinu prijateljicu i sebe. Prema službenom policijskom priopćenju, poziv je zaprimljen nešto poslije pet sati, zbog čega je Tošiću zabranjen pristup i komunikacija s pjevačicom.

Usred skandala, Karleuša je hrabro iznijela svoj stav, jasno dajući do znanja da nema namjeru iznositi više detalja u vezi sa slučajem. Kako bih ublažio medijsku pomamu i neopravdanu pozornost koja okružuje moj osobni život, ljubazno tražim da svi poštuju privatnost moje obitelji u ovom izazovnom vremenu. Suzdržat ću se od daljnjih komentara na ovu temu i duboko žalim što je javnost obaviještena bez mog pristanka. Preusmjerimo fokus i gledajmo prema svjetlijoj budućnosti. Moramo ostati puni nade. S poštovanjem, Jelena, uz simbol srca.