– Mi danas govorimo o jednoj srpkinji koja se uopšte puno ne pojavljuje u medijima, a jako je poznata u Americi. Naime, ona je udata za poznatog NBA košarkaša Pol Džordža, sa kojim ima troje djece, ali je njihov početak veze bio i više nego zanimljiv i poseban…

Danijela Rajić, poznata Srpkinja, udajom je pronašla ljubav i svoj dom u Americi. Rođena u Pančevu, nastavila je karijeru go-go igračice dok je živjela u Sjedinjenim Državama. Međutim, pojedini mediji u SAD-u navode da se skidanjem bavila i na Floridi, što se poklopilo s razdobljem kada su se njezini putevi Georgea ukrstili tijekom njegova putovanja u Miami. Stekavši globalnu slavu kroz svoju romantičnu vezu s NBA senzacijom Paulom Georgeom, sada se nalazi u blaženoj zajednici s njim. Ono što je intrigantno jest da je njihovo putovanje u carstvo nesvakidašnjeg tek počelo. Nakon što su se upustili u romantičnu vezu, par je na kraju raskinuo vezu u roku od nekoliko mjeseci.

Ipak, Danijela je otkrila da čeka dijete i tvrdi da je beba njegova, iako je sumnjao. Kada je Rajić rodila kćer Oliviju, napravljen je DNK test koji je u konačnici potvrdio da je Paul George doista biološki otac djeteta. Činilo se da njihovim skandalima nema kraja. Ubrzo se proširila vijest da je Pol Danijeli ponudio pozamašnu svotu od milijun dolara u zamjenu za prekid trudnoće. To je dovelo do burne pravne bitke, a Pol je nastojala dobiti skrbništvo nad djetetom. Nakon što su uspješno riješili nesuglasice i pomirili se, par je krenuo u zajednički život. Usput su u svoju obitelj primili dvoje djece, učvrstivši svoju ljubav.

  • Naposljetku su svoju obvezu zapečatili malom i intimnom ceremonijom vjenčanja održanom u Italiji. Kad smo već kod toga, Danijela je postigla zapažene uspjehe u poslovnom životu te se sada može pohvaliti vlastitom linijom kupaćih kostima. Zbog svoje zadivljujuće figure dobila je nadimak “srpska Kim Kardashian”. Dodatni tekst: Ivana Božilović, zanosna plavuša zanosnih plavih očiju i zamamnog osmijeha, obilježila se na stranicama “Playboya” i “Maxima”, ali iu hit emisiji “Charliejevi anđeli” te kao voditeljica.

Ipak, nakon što je upoznala supruga milijardera i osnovala obitelj s troje djece, odlučila se malo odmoriti od svjetla reflektora. No, samo nekoliko mjeseci kasnije osjetila je želju da se ponovno vrati pred objektiv kamere. I dok neki mogu pretpostaviti da je za njezino bogatstvo zaslužan isključivo brak s bogatim i atraktivnim partnerom te da je rođena u sretnim astrološkim znakovima, ova Srpkinja, koja je veći dio života provela u Americi, ima zadivljujuću priču i ostvareni profesionalni put.

Sretna u braku, udala se za Andrewa Firestonea, potomka osnivača tvrtke za proizvodnju guma. Endrju trenutno upravlja obiteljskom vinarijom i vlasnik je restorana u San Diegu. Detalji o njihovom zajedničkom životu ostaju nedokučivi. U tom razdoblju njihova se obitelj proširila na troje djece – dva sina po imenu Adam Brooks i Šejna, uz kćer Anju Jasminu. – Prošlo je 12 godina od dana kada sam se prvi put susreo s Ivanom.

Vjerojatnost da mladić iz Los Olivosa sretne mladu ženu iz Beograda u Srbiji i naposljetku izgradi zajednički život činila se nevjerojatno malom. Ipak, unatoč svim izgledima, dogodilo se upravo to! U pismu Endru priznao je da nije siguran je li to bila čista sreća ili neka druga sila, ali je čvrsto vjerovao da ga je srce vodilo njihovoj vezi. Rođena 1977. u Beogradu, Ivana se tijekom ranog djetinjstva s roditeljima preselila u Chicago. Kako je odrastala, iskoristila je svoje vještine i privlačnost kako bi krenula naprednim putem u gradu, naposljetku postavši istaknuta figura u američkom društvu.