Anastasija Ražnatović je prije dva dana postala i službeno supruga Nemanje Gudelja sa kojim živi u Sevilji već izvjesno vrijeme. Par se vjenčao crkveno i bila je planiranina i velika svadba ali su od nje odustali.

Nasljednica proslavljene folk pjevačice Cece Ražnatović već duže vrijeme boravi u prekrasnoj zemlji Španjolske zajedno sa svojim partnerom, srpskim nogometašem Nemanjom Gudeljom. Još jučer, par je izmijenio zavjete u prisustvu dužnosnika, čime je obilježen njihov spoj. U čast ove posebne prigode organizirano je malo obiteljsko druženje.

Anastasija i Nemanja Gudelj u prisustvu matičara učvrstili su svoju vječnu zajednicu. Dok su prethodno izmijenili zavjete u manastiru Rajinovac kraj Beograda prošlog srpnja, njihov brak pobudio je zanimanje oko Anastasijinog prezimena. Nakon crkvenog obreda, pjevačica je ekspresno osvježila svoj Instagram profil i uzela ime Gudelj.

Važno je napomenuti da crkveni postupak nije zahtijevao deklariranje njezina prezimena. To je dovelo do osjećaja intrige oko toga hoće li Anastasija pri registraciji uzeti nogometaševo prezime ili će zadržati svoje. Unatoč druženju sa svojom poznatom obitelji, pjevačica je naišla na protivljenje kada je odlučila promijeniti prezime.

Razilaženje u stavovima postalo je vidljivo kada se saznalo da Anastasijina majka Ceca i njen brat Veljko imaju suprotna mišljenja o tome. Nakon Anastasijinog vjenčanja u crkvi, novinari su se raspitali o Cecinom stavu o odabiru kćeri da ponese prezime Gudelj. Renomirana folk ikona nedvosmisleno je izrazila podršku srpskoj tradiciji, potvrdivši da je sasvim prikladno da žena preuzme prezime muža.

  • U osobnom je otkriću izrazila odluku da prihvati suprugovo prezime te je dovela u pitanje relevantnost novinarskih pitanja o tome. Obitelj Gudelj nedvojbeno jako cijeni srpsku tradiciju, stoga moraju biti presretni što im se sin oženio u istoj obitelji. Afirmacija Nemanjina primanja u obitelj Ražnatović dodatno je potkrijepljena svjedočenjem Veljka Ražnatovića.

Veljko je nedavno izrazio zadovoljstvo Anastasijinim izborom, potvrdivši da njezin suprug ima veliko cijenjenje i da su njezine trenutne okolnosti bolje od onih u kojima bi bile s obitelji.

Anastasija, izdanak poznate srpske pjevačice Svetlane Ražnatović i preminulog Željka Ražnatovića Arkana, figura koja je obuhvaćala i kriminalnu i političku sferu, odgajana je u izvanrednom obiteljskom okviru. Njen otac, začetnik ozloglašene paravojne formacije poznate kao “Srpska dobrovoljačka garda” ili “Arkanovi tigrovi”, tragično je preminuo kada je imala samo dvije godine.

Anastazija je, iako suočena s porazom, pronašla utjehu u ljubavi i ohrabrenju koje su joj pružale majka i teta Lidija. Uz starijeg brata Veljka, Anastasija život dijeli sa polubraćom Vojinom, Nikolom, Mihajlom, Milenom, Mašom, Sofijom i Anđelom. Tijekom odrastanja stekla je obrazovanje na britanskoj instituciji i glazbenoj školi u Beogradu.

Unatoč početnom nedostatku interesa za glazbu, Anastasija je na kraju pokazala svoje pjevačke sposobnosti dijeleći brojne video isječke na vrlo korištenoj online platformi “YouTube”. U listopadu 2016. Anastasija se okušala u manekenskoj industriji i osigurala prestižnu ulogu brend ambasadora cijenjenog proizvođača krznenih kaputa, “Inverno Caldo”. Nagađa se da je za svoje priloge izdašno nagrađena pozamašnim honorarom od 20.000 eura.

Anastasijine izvanredne sposobnosti bile su do izražaja tijekom cijele reklamne kampanje, pokazujući njezin neosporan talent. Dok nastavlja napredovati u industriji modela, njezina duboko ukorijenjena ljubav prema glazbi obećava buduće pothvate. Početkom 2018. Anastasia je debitirala kao brend ambasadorica za “Inverno Caldo” na cijenjenim stranicama britanskog izdanja magazina “Vogue”.

No, kako je godina odmicala, njezin se fokus pomaknuo prema glazbi. Anastasijin početni pohod u glazbenu industriju rezultirao je izdavanjem popularne pjesme “Perfect Couple” koja je u samo tri mjeseca prikupila nevjerojatnih tri milijuna pregleda na YouTubeu. Nakon ovog uspjeha, s nestrpljenjem je otkrila svoje planove za izdavanje drugog singla.