Pjevačica Elektra Elit, poznata po svom kontroverznom imidžu, navodno je zamijenila Jovanu Jeremić, dugogodišnju voditeljicu jutarnjeg programa “Novog jutra” na televiziji Pink. Ovu vijest je Elektra objavila na društvenoj mreži X, ranije poznatoj kao Twitter, izražavajući svoju želju da pomogne Jeremićki preuzimanjem njezine pozicije pred kamerama.

Navodno je Elektra u razgovoru s Jovanom Jeremić rekla: “E, kaži Jovana… Aha, sutra ne možeš voditi? Nema problema, draga moja, zamijenit ću te. Ne brini! Idemo dalje s emisijom… Volim te.”

Pjevačica je izrazila nadu da će se lijepo provesti sa svojim partnerom Draganom Stankovićem, uspješnim pekarskim biznismenom, kada preuzme vođenje ružičaste televizije.

 

Nakon užasnog masakra u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, Kosta Kecmanović je hitno prebačen na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu u Beogradu, gdje se i danas liječi. Unutar granica svoje sobe, Kosta je pažljivo izradio plan prije masakra u školi. Precizno je izračunao način ulaska u školu tog kobnog jutra, odabrao svoj arsenal i odredio mete.

Iako se očekivalo da će pokazati različite emocije nakon shvaćanja posljedica svojih djela i patnje koju je nanio deset obitelji, Kosta je zadržao uznemirujuću odsutnost bilo kakvih vidljivih emocija. Osoblje je bilo zapanjeno njegovim nedostatkom kajanja, čak i tijekom susreta s majkom Miljanom.

Tijekom istrage, Kosta je dosljedno pokazivao distanciran stav i nepokolebljivost u svom ponašanju. Čak i kad su ga suočili s pitanjima o njegovoj umiješanosti u zločin, odgovarao je smireno i hladno.

video: