Policija revnosno pregledava snimke nadzornih kamera kako bi otkrila gdje se nalazi Danko Ilić, dvogodišnja djevojčica iz Bora koja je nestala u naselju Banjsko Polje. Snimci su pregledani u dvorištu kuće Jasmine S. Oko 19:30 sati, snimka je predana nadležnim tijelima.

Jasmina je izjavila da je postavila kameru na svoje imanje prije samo mjesec dana kako bi osigurala sigurnost svoje majke. Iako je selo godinama bilo poznato po miru i sigurnosti, njezina je odluka proizašla iz angažmana u turističkoj industriji i potrebe za dodatnom sigurnošću.

Unatoč dugogodišnjem boravku u selu, Jasmina nikada nije iskusila poteškoće i nije ni slutila da će kamera poslužiti kao korisno sredstvo u istrazi.

Na snimci se vidi majka kako šeta ulicom s djecom. Nakon desetak minuta, na snimku se pojavljuje otac i policijska patrola.

Jasmina je izrazila optimizam u brzo rješavanje slučaja nestanka djevojčice, ali je istaknula da će suzdržati dodavanje dodatnih informacija kako bi zaštitila istražni proces. Nestanak dvogodišnje Danko Ilić prijavljen je jučer oko 13:45 sati u naselju Banjsko Polje u Boru.