Unatoč tome što je bila predana majka troje djece, ova žena se našla u stanju iscrpljenosti i očaja te je tražila poticaj energije. Nažalost, odluka da se osloni na energetska pića pokazala se pogrešnom jer je brzo postala ovisna o njima, čak i nakon što je prestala konzumirati alkohol.

Svaki dan nakon buđenja, odmah bi posegnula za jednim od tih napitaka, a u prvih pola sata već bi popila dvije posude. U kratkom vremenskom razdoblju doživjela je značajno povećanje težine, prelazeći s veličine odjeće 16 na veličinu 24.

Konačno, shvatila je da mora prekinuti s konzumacijom energetskih pića kako bi pobijedila ovisnost. Nakon razdoblja borbe, uspjela se osloboditi ovisnosti i vratiti svoju prvobitnu težinu u nekoliko mjeseci.

Ova priča služi kao upozorenje pojedincima koji pretjerano konzumiraju energetska pića. Unatoč njihovoj širokoj dostupnosti i pristupačnoj cijeni, prekomjerna konzumacija tih pića, posebno među mladima, postala je izvor zabrinutosti. Iako limenke jasno upozoravaju na neprikladnost za djecu, trudnice i dojilje, ozbiljne posljedice prekomjerne konzumacije zahtijevaju zabranu pristupa maloljetnicima ovim napitcima.