U naselju Banjsko polje, dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je juče oko 13:45 časova. Zbog ozbiljnosti situacije, aktiviran je sistem Find Me kako bi se pružila pomoć u pronalaženju devojčice. Potraga je i dalje u toku, a novinar Mladen Radulović i ekipa Curiel su na licu mesta kako bi doneli najnovije informacije.

Mladen Radulović je saopštio da je policija proveravala prisustvo nadzornih kamera na mestu gde je devojčica nestala. Na jednoj od kuća pronađena je samo jedna kamera, čije snimke je pregledala policija u nadi da će dobiti korisne informacije.

Dodatno, Radulović je otkrio da je majka devojčice reagovala uznemireno nakon što je saznala za nestanak Dankinog. Ona i suprug su odmah počeli potragu, ali nisu uspeli da pronađu devojčicu, pa su pozvali policiju. Policija je brzo reagovala, shvativši ozbiljnost situacije, i pozvala dodatne patrole, uključujući i pripadnike žandarmerije. Takođe, u potragu su se uključili i pripadnici drugih policijskih uprava, a svaka informacija se detaljno proverava kako bi se što pre pronašla devojčica.