– Jovana Jeremić je definitivno jedna jako čudna TV voditeljka. Dovoljno je da samo pogledamo njen jedan jutarnji program i da shvatimo u kakvom svijetu mi živimo. Jednostavno, jako veliki procenat osoba je ne voli, iz prostog razloga jer je puna sebe, i ne vodi brigu o formama novinarstva.

Pjevačica Elektra Elit, poznata po svom kontroverznom zanimanju, naizgled je preuzela mjesto nove voditeljke jutarnjeg programa “Novog jutra” na televiziji Pink, umjesto Jovane Jeremić.

U nedavnom ažuriranju na platformi društvenih medija “Iks” (ranije poznatoj kao Twitter), pjevačica, koja je poznata po svom provokativnom ponašanju, otkrila je kako planira podržati Jeremića preuzimanjem svoje uloge u središtu pozornosti.

  • U razgovoru s poznatim voditeljem, Elektra je navodno izrazila naklonost i uvjerila ih da nema problema s time što Jovana sutradan neće moći voditi. Ljubazno im je ponudila pronaći zamjenu i ohrabrila ih da ne brinu, naglasivši da show mora ići dalje. Ulaskom u novu ulogu voditeljice Televizije Pink, željno je iščekivala priliku da kvalitetno provede vrijeme sa svojim partnerom Draganom Stankovićem, uspješnim poduzetnikom u pekarskoj industriji.

Elektra je u svoju objavu pametno uključila frazu “sher to the max”, koja je brzo postala popularna na raznim platformama društvenih medija. Nakon objave, i pjevačica i Jeremić odlučili su se ne komentirati, zbog čega su mnogi to protumačili kao među korisnicima cijenjenu šalu. Pogledajte video ispod:

DODATNA VIJEST:

Nakon izlaska posljednjeg albuma, reper Devito, poznat i kao David Ljubenović, našao se u kontroverzi nakon dugo očekivane najave dueta.

  • Vijest o Devitovoj suradnji s latino senzacijom Nati Natashom izazvala je veliku pozornost. No, Previs Daniel H, bliski suradnik Nati Natashe, brzo je opovrgnuo tu tvrdnju i uvjerio da takve suradnje nije bilo. Daniel je u tvitu naveo da je situacija u fazi rješavanja i naglasio da ni Nati niti itko iz njenog tima nije sudjelovao u promociji pjesme. Upitan za dodatno pojašnjenje, Daniel je kategorički ustvrdio da to uopće nije Natin glas, čime je jasno dao do znanja da suradnja nije postojala.

Nije bilo službene izjave iz Devita u vezi s ovim pitanjem, ali znatiželja oko toga nastavlja eskalirati. Unatoč tome, pravi izgled repera za većinu ostaje misterij. Od početka svoje karijere stalno je skrivao svoje lice iza maske, ostavljajući vrlo malo pojedinaca upućenih u njegov nemaskirani izgled. Nedavno su javnosti procurile osobne fotografije koje su konačno otkrile njegov pravi identitet.

Skrećemo vam pozornost na Davida Ljubenovića, renomiranog domaćeg glazbenika kojeg obožava mlađa publika. Proslavljen je kao reper s fantomkom Devitom, a ponovno je uspio zapanjiti javnost. Ovoga puta nisu bile u pitanju njegove zaruke s djevojkom, na kojima joj je poklonio sat, već njegovo iznenađujuće ponašanje prema pjevaču Nemanji Nikoliću na nastupu. Nikolić je sa sobom poveo i sina kako bi se fotografirao s Devitom. No, Devita se oglasio na društvenim mrežama i podijelio video kako demolira Lamborghini vrijedan vrtoglavih 250.000 eura.

S obzirom na način života koji je odabrao, Devito često postaje predmetom neodobravanja, što rezultira mnoštvom pogrdnih komentara i uvreda na društvenim mrežama. Ovi komentari obično su usmjereni na njegovu raskošnu kolekciju odjeće, ekstravagantne satove i njegovu flotu luksuznih automobila. Jedno posebno vozilo u njegovom vlasništvu privuklo je značajnu pozornost i izazvalo val prozivki. Internetom su počela kružiti nagađanja koja sugeriraju da Lamborghini koji je ponosno izložio prije nekoliko mjeseci možda zapravo ne pripada njemu, već da je iznajmljen od njemačke agencije za iznajmljivanje automobila.

U iznenađujućem obratu, Devito je dao hrabru izjavu oglasivši se ovom posebnom prilikom. Jedinstvenim pristupom svom stilu poslao je jasnu poruku svima prisutnima. “Dame i gospodo, uložio sam sva svoja sredstva u svoj album, ostavljajući me nesposobnim izvršiti preostala plaćanja”, izjavio je Devito. Kako bi dodatno naglasio svoju tvrdnju, uzeo je limenku plave boje u spreju i označio automobil vrijedan 250.000 eura riječima “rent-a-car”. Nedavno je reper odlučio obrisati sve svoje postove na Instagramu, zbog čega su neki fanovi nagađali o kraju njegove glazbene karijere. U brojnim komentarima na društvenim mrežama bilo je i onih koji su tvrdili da je Devito na ovaj korak krenuo zbog navodnog bankrota.