Isaija, trećeg člana obitelji Ražnatović, 15. svibnja na svijet su s radošću dočekali njegovi roditelji Veljko i Bogdana Ražnatović. Ova prinova razveselila je ne samo ponosne roditelje, već i Isaijevu stariju braću, Željka i Krstana, čijoj sreći nema kraja. Obitelj Ražnatović nastavlja rasti, a njihova srca puna su ljubavi i uzbuđenja za budućnost

Cecin sin već duže vrijeme bira život u Titelu, rodnom gradu svoje supruge, a ne u Beogradu. Dok moj svekar čuva svoje kokoši na našem OPG-u, ja se brinem za preslatke praščiće. Užurbani grad Beograd me ne privlači; Utjehu i neosporan šarm nalazim u tišini sela, posebno u privlačnom gradiću Titelu.

  • Neukroćena divljina rijeke i slikoviti valoviti brežuljci ispunjavaju me neodoljivim osjećajem sreće. Nisam za prepuna mjesta ili kaos gustog prometa; to jednostavno nije u skladu s mojom prirodom. Srećom, nalazim se u sretnoj poziciji u kojoj mogu uživati ​​u najboljem od oba svijeta. Od Zrenjanina me dijeli svega 20 minuta vožnje, dok me nešto duži put od 50 minuta dovodi do živahnog Beograda. Ova blizina daje mi slobodu da posjetim grad kad god se ukaže potreba.

Dok se trijumfalno vraćao kao prvak, odvojio je trenutak da oda počast boksačkom klubu Crvena zvezda, mjestu kojega kao člana cijeni. Dok je krstario u svom automobilu, uživao je u melodičnim melodijama, a svojoj dragoj Bogdani posvetio je i iskrenu pjesmu

  • Miloš Bojanić je pravi vlasnik numere pod nazivom “Oči zelena”. Stihovi ove pjesme prekrasno prenose niz emocija, počevši od očaravajuće privlačnosti koja postupno ustupa mjesto osjećaju razočaranja. Spominjanje nevjernih zelenih očiju služi kao snažan simbol, predstavljajući Cecinog sina. Vidljivo je da Bojanić neustrašivo i otvoreno iskazuje svoju duboku ljubav prema Bogdani.

Anastasia Ražnatović, Veljkova sestra, zaslužna je što ga je upoznala s ljubavlju svog života. Upravo je prilikom susreta na Kopaoniku Cecina ćerka Anastasija prepoznala u Bogdanu potencijal da osvoji Veljkovo srce.

Anastasija je imala privilegiju da bude kuma kada su se Veljko i Bogdana prvi put upoznali. Tokom boravka na Kopaoniku za oko joj je zapela Bogdana i odmah je ostala opčinjena njenim zanosnim izgledom. Bez ikakvih prethodnih informacija, Anastasia joj se obratila s nepokolebljivim povjerenjem i izjavila kako vjeruje da bi Bogdana bila idealna partnerica za njezina brata. Razumijevajući njegovu čežnju za nekim tko će unijeti sklad u njegov život, Anastasia je Bogdana uspješno uvjerila da je ona savršena kandidatkinja za tu ulogu.