Svi mi jedva čekamo ljeto i ljetovanje. Ljetovanje sa sobom odma donosi neke zanimljivosti koje se dežavaju na plažama ili u hotelima. Mnogo fotografija sa plaža se može pronaći na društvenim mrežama koje su smiješnog karaktera. Jedna od njih je svakako i ova fotografija.

Na tviteru je objavljena fotografija koja je privukla ogromnu plažu i to neočekujući.

Na fotografiji se vidi muškarac kako leži na ležaljci okrenut na stomak, ali sve bi to bilo normalno da on nije u čarapama! U čarapama je došao na plažu gdje je temepratura 30+ stepeni?! Priča se da je fotografija nastala uHrvatskoj i da je mnoge nasmijala.

Profil “C_Gorka” na Twitteru je objavila fotogafiju uz opis: “Stigli turisti… mašala…”, dok je u nastavku dodala emotikone paradajza, aludirajući na čuvene “paradajz turiste”, kako nazivaju one koji na ljetovanju žele i da uštede. Ispod fotografije su se ubrzo pojavili komentari, a po svemu sudeći ljudi su bili šokirani time što se nepoznati muškarac sunča u čarapama.

“Gospoda!! Imaju osjetljiva stopala pa je sa čarapama lakše po pijesku”, “E ovo još video nisam”, “Sve počinje s’nogu …ne na promaju”, “Vjerovatno IM je mozak u tabanima pa su ga pokrili da ga ne opali sunčanica”, bili su samo neki od komentara.