Svima nam je poznata. Njene pjesme se pjevaju na svadbama, na feštama, u izlascima… Njeno ime je Neda Ukraden. Osim što je poznata po svojoj humanitosti, pjevanju i svojoj dobroti postala je još više poznata otkako je na društvenim mrežama objavila svoje fotografije sa plaže ovog ljeta. Kada i vi pogledate u nastavku neće vam biti dobro.

Ona ima 74 godine a izgleda kao prava barbika. 

Pjevačica Neda Ukraden godinama unazad vrele letnje dane provodi na moru gde ima svoju kuću. Ova fotografija je izazvala niz komentara, a pjevačicini fanovi su oduševljeni kako ona izgleda u 74. godini.

Slavna pjevačica je pozirala pored mora sa slamnatim šeširom na glavi, a u prvom planu su bile njene bujne grudi. Sljedećom objavom je Neda pokazala malo više. Ona je pozirala pored bazena u rozem kupaćem, koji je imao veliki dekolte, a cijeli izgled je upotpunila šeširom u istoj boji.

Pored dekoltea, ovaj jednodelni kupaći je istakao i Nedinu vitku figuru, pa su mnogi zbog toga komentarisali kako podsjeća na Barbiku, što pjevačici, nema sumnje, itekako imponuje. Kako se vama sviđa Nedin izgled?