Uvriježeno je mišljenje da je Slavica Ćukteraš, renomirana pjevačica, bila među najtalentiranijim natjecateljima natjecanja Zvezde Granda, a njezin potencijal za uspjeh u glazbenoj industriji djelovao je obećavajuće. No, svjesno je odlučila obiteljski život staviti na prvo mjesto te se maknula iz javnosti. Sada, nakon razvoda, odlučna je nastaviti svoju pjevačku karijeru tamo gdje je stala. Naime, njezini gledatelji u Cecinoj emisiji nisu mogli ne primijetiti njezinu nevjerojatnu fizičku transformaciju.

Slavica Ćukteraš već duže vrijeme vodi dugotrajnu i mukotrpnu bitku. U neprekidnom sudskom sporu oko skrbništva s bivšim suprugom Vladom Avramom, pjevačica je otvoreno prenijela izazove s kojima se susreće. Nema sumnje da je cijela ova nevolja iznimno naporna i stavlja ogroman teret na njezina ramena.

Nakon raspada neuspješnog braka, prikupila je unutarnju snagu da ponovno izgradi svoj život i oživi ljubav. Nedavna otkrića rasvijetlila su Slavičinu duboku emotivnu vezu s novosadskim DJ-em Vladimirom Aćićem, susret od iznimnog značaja. Opće je poznato da u društvu ovog novopečenog partnera doživljava neizmjernu radost. U modernom dobu, narodna senzacija naglašavala je da je, iako može predstavljati poteškoće, otkrivanje idealnog muškarca ostvariv pothvat.

2013. sudbina joj je ukrstila bivšeg supruga, bivšeg vratara. Njihovo zajedničko putovanje doživjelo je važnu priliku dok su bili na odmoru na Maldivima, gdje su izmijenili zavjete na tajnoj ceremoniji vjenčanja. Naredna godina, 2016., obilježena je dolaskom njihove kćeri Victorije. Iskustvo je bilo uistinu nesvakidašnje. Kada ljubav obavija pojedinca, svijet se pretvara u zadivljujući mozaik sjaja. Bilo da netko pronalazi utjehu u spokoju sela ili uživa u živahnoj privlačnosti izvanrednih destinacija poput Tokija, Cagliarija, Bergama i Dubaija, radost prožima svaki prolazni trenutak.

Tijekom razdoblja od šest godina, imali smo privilegiju svako od ovih mjesta smatrati našim prebivalištem, stvarajući cijenjeno poglavlje na mom osobnom putovanju. Među njima najviše blista Viktorija, koja svojim gorljivim samoizražavanjem dolazi do izražaja u zadivljujućoj produkciji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”.

U prvim mjesecima 2020. Slavica i Vlada odlučili su raskinuti svoju bračnu zajednicu, zbog čega se ona ponovno posvetila zapostavljenim profesionalnim obavezama. Nakon raskida njihove veze, sada smo preuzeli nove uloge predanih roditelja, vođeni vjerom i optimizmom.

Uhvaćen u borbi za skrbništvo, par se nedvojbeno suočava sa složenom poreznom situacijom. Prevladavanje tako ogromnih prepreka zahtijeva ogromnu snagu i otpornost. Oko iznenađujućeg debljanja Slavice Ćukteraš povele su se rasprave, što se može pripisati naporima koje trenutno poduzima. Ranije je pjevačica imala vitku i nježnu tjelesnu građu. No, u iščekivanom nastavku “Ceca Showa” pojavila se u malo izmijenjenom izgledu. Uz novu frizuru i nekoliko dodatnih kilograma, ove joj nepredviđene transformacije izvrsno pristaju. Vrijedi istaknuti da komplet koji je odabrala za fotografiranje također nadopunjuje njezin novi izgled.

BIOGRAFIJA

Slavica Ćukteraš, rođena u Šapcu 28. siječnja 1985., poznata je pop-folk pjevačica podrijetlom iz Srbije. Njezin uspon do slave dogodio se sredinom 2000-ih kada je sudjelovala u cijenjenom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Živeći u Beogradu zajedno sa svojim partnerom, bivšim nogometnim vratarom Vladom Avramom i njihovom kćeri Viktorijom, Slavičina duboka strast prema glazbi očita je od njezinih ranih godina. Započevši svoje glazbeno putovanje u dobi od nepune četiri godine, upustila se u studij violine, da bi na kraju završila nižu glazbenu školu sa specijalizacijom za klarinet.

U srednjoškolskim godinama donijela je odluku da će upisati teorijski glazbeni smjer, no tek je 2004. Slavica privukla pozornost javnosti. To se dogodilo kada je sudjelovala u vrlo gledanom natjecanju “Zvezde Granda”. Iako je završila na šestom mjestu, ovo je postignuće poslužilo kao katalizator njezine glazbene karijere. Izdavanje njezinog debitantskog singla pod nazivom “Take Away My Life” izazvalo je ogromno uzbuđenje među njezinim sve većim brojem obožavatelja. Ovaj trijumf dao je motiv Slavici da nastavi s izdavanjem albuma, poput, “Ćiriba Ćiriba”, “Ekskluziva” i “Nevreme”.