Ceca Ražnatović, renomirana folk pjevačica, više od tri desetljeća ima status jedne od najpoznatijih umjetnica ne samo u Srbiji već i na području bivše Jugoslavije. Tijekom njezinog glazbenog puta javnost je pokazivala veliki interes ne samo za njezinu karijeru već i za osobni život. Intriga oko nje znatno je eskalirala kada je ušla u brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji je bio i kriminalac i ratni zločinac. Međutim, za to vrijeme imao je ogromnu moć i utjecaj u Srbiji. Sa svojih 26 godina Ceca je dobila nježan nadimak “srpska majka”, a potom je u Kljunu rodila dvoje djece.

U mirnoj tišini Titela, Veljko Ražnatović je bez napora prigrlio život u miru, tražeći utočište od haotičnog grada i njegovih bezbrojnih stranputica. Unutar ovog spokojnog utočišta, potomci Cece Ražnatović ne samo da su otkrili duboku unutarnju vedrinu, već su gajili i duboku romantičnu vezu.

Na temelju izvješća, čini se da nema znakova njegove namjere da se vrati nakon preseljenja u domovinu svojih predaka u prelijepi gradić Vojvodine. U društvu supruge Bogdane i sinova Željka i Krstana, čini se, prilično se udobno smjestio.

Veseli mladi par u ne tako dalekoj budućnosti radosno će prigrliti dolazak svog trećeg djeteta, sina koji će nositi ime Ilijan. Uz proširenje njihove obitelji, racionalan je i razborit izbor uspostaviti spokojan i nježan život daleko od užurbanog urbanog središta. Veljko je nedavno priznao da ne bi imao poticaja da se vrati u Beograd da nema očevu rezidenciju. Poslednji kadrovi zabeleženi u ovoj metropoli, smeštenoj na ušću triju reka, neporecivo pokazuju koliko je Titel zadovoljan izuzetnim geografskim položajem. Upravo na tom spoju Begej se spaja s Tisom, koja zatim nastavlja svojim tokom da bi se na kraju malo dalje spojila s Dunavom.

Tijekom sunčanih dana koji su prethodili, uživao je u sunčanju uz rijeku, ponosno pokazujući svoju fit tjelesnu građu i samouvjereno potvrđujući da posjeduje snagu sličnu onoj tigra.

Odlučujući se za odstupanje od popularnih opcija poput beogradske Ade ili primorskih ljetovališta, donio je hrabru odluku da prigrli mirnu ljepotu Pitomog Banata, odredišta poznatog po sposobnosti revitalizacije i uzdizanja duha. Ispunjena uzbuđenjem, Bogdana željno iščekuje predstojeći put u porodilište, znajući da je nepokolebljiva odluka Veljka Ražnatovića da se vrati u Titel pred vratima. Iako će se Ilijan roditi u Beogradu, obitelj će utjehu brzo potražiti u spokoju dragog rodnog grada.

Veljko Ražnatović, rođen u Beogradu 1996. godine, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović. Veljko ima tri polubrata Mihaila, Vojina i Nikolu, kao i tri polusestre Mašu, Sofiju i Anđelu. Anastasija Ražnatović, Veljkova mlađa sestra, od njega je mlađa dvije godine.

Obitelj Ražnatović tragedija je zadesila 15. siječnja 2000. godine kada im je otac prerano preminuo u beogradskom hotelu “Intercontinental”. Tako je Veljka i Anastasiju odgajala majka Svetlana, uz pomoć tete Lidije i njezine obitelji. Veljko ga se, budući vrlo mlad u vrijeme očeve smrti, ne sjeća. Izazovi s kojima se susrela obitelj Ražnatović dodatno su se pogoršali kada je njihova majka Ceca uhićena 2003. godine u sklopu akcije Sablja koja je imala za cilj otkriti istinu iza ubojstva Zorana Đinđića, koji je u to vrijeme bio premijer Srbije.

Protiv Cece i njezine sestre Lidije stigle su optužbe za posjedovanje veće količine nedozvoljenog oružja i zlouporabu sredstava Nogometnog kluba Obilić. Nakon gotovo četiri mjeseca provedenih u Centralnom zatvoru, Ražnatović se s Veljkom i Anastasijom preselio u Tursku i na Cipar. U sklopu sporazuma o priznanju krivnje sklopljenog s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije u slučaju “Obilić”, Ceca je bila u kućnom pritvoru od lipnja 2011. do veljače 2012. U međuvremenu, Veljko je postigao akademski uspjeh, uspješno završivši osnovnu i srednje škole u dvojezičnoj “British International School” u Beogradu.

2015. godine započinje svoje akademsko bavljenje upisom na Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci. Tijekom svojih tinejdžerskih godina aktivno je surađivao s navijačkom skupinom ozloglašenom po poticanju nereda unutar i izvan sportskih arena. Susreti koje je imao s klupskim zaštitarima često su dokumentirani u rubrici “Crna kronika”.

Dok je bio uronjen u svoje znanstvene napore, susreo se s pravnim problemom koji je doveo do njegovog zatočeništva zbog njegove upletenosti u unaprijed smišljena svađa. Prije ovog događaja, njegov angažman u sportskim aktivnostima bio je ograničen na povremene napore. No, nakon ovog incidenta u potpunosti se posvetio boksu.