Anastasija Ražnatović, poznata i kao Taša i Cecina kći, već je duže vrijeme u vezanoj vezi s Nemanjom Gudeljem. Iako su već izmijenili zavjete na vjerskom obredu, njihovo službeno vjenčanje tek se čeka. Nažalost, njihove planove poremetio je bolan gubitak djeteta, što je za obje osobe predstavljalo golem izazov. Međutim, izašli su iz ovog teškog iskustva s još većom odlučnošću i otpornošću. Trenutno par uživa u zanosnom gradu Sevilli, gdje Nemanja aktivno sudjeluje u lokalnom nogometnom klubu.

Nemanja Gudelj, vješti reprezentativac Srbije, naišao je na oštre reakcije medija i šire javnosti zbog ljubavne veze s Tashom, Cecinom kćeri. Unatoč tome što je njihova obveza bila zapečaćena vjerskim obredom, njihovu radost pokvario je razoran gubitak trudnoće u petom mjesecu. Medijski izvještaji upućivali su na napetosti između ženskih članica obitelji Gudelj i Taša, no posljednji događaji donijeli su pozitivan pomak u situaciji.

Dok su se srpski mediji fokusirali na Vanju Gudelj i špekulacije oko mogućeg sukoba s njezinom budućom snahom Anastasijom Ražnatović, svjetski mediji odlučili su se zauzeti optimističniji pristup. Isticali su je kao talentiranu tenisku zvijezdu u usponu.

Vanja Gudelj, zanosna brineta sestra Nemanje Gudelja, s tek dvadeset jednom godinom ima veliki potencijal za uspješnu karijeru u svijetu tenisa. Sa svojim talentom i odlučnošću, na putu je da postane istaknuta figura u sportu. Vanjin teniski put započeo je u renomiranoj akademiji Kim Clijsters, belgijske igračice, koja je imala značajnu ulogu u oblikovanju njezinog ranog razvoja u sportu.

U intervjuu za Novosti u dobi od 12 godina, Vanja je izrazila duboku zahvalnost za neprocjenjivo mentorstvo koje je dobila od Kim i njezinih kolega na Akademiji. Kim je posebno istaknuo važnost održavanja poniznosti, čak i usprkos iznimnim postignućima. Ne samo da je pružala nepokolebljivo ohrabrenje, nego je također njegovala unutar Vanje duboku vjeru u vlastiti izvanredni razvoj, uvjeravajući je da je uvijek dostupna za bilo kakve upite ili rasprave.

Ispunjen dubokim osjećajem ponosa, mladi i samouvjereni Vanja samouvjereno je izjavio: “Moja odanost je nepokolebljiva uz Srbiju, naciju koja drži moje srce.” Sam čin sudjelovanja u utakmicama za Nizozemsku me ne veseli, jer ne osjećam pripadnost toj zemlji. Moja braća i sestre, koji su utjelovljenje suštine ponosa, ponosno predstavljaju Srbiju na nogometnom terenu, a ja sam izjedan žarkom željom da jednog dana obučem naš nacionalni dres. Naknadno se Vanja s obitelji preselila u Španjolsku, gdje su njezina braća Nemanja i Dragi stekli reputaciju cijenjenih nogometnih zvijezda, a i ona krenula na svoj put prema nesvakidašnjem uspjehu.

Trenutno ima 21 godinu i redovito dijeli slike svoje obitelji i teniskih aktivnosti na raznim platformama društvenih medija. Trenutačno se nalazi u Nizozemskoj, uz majku je na obuci, dok su otac i braća odlučili ostati u Sevilli.

Olivera, vrsna košarkašica, majka je Nemanje, Dragiše i Vanje, koji su svi djeca cijenjenog nogometaša Nebojše Gudelja koji je ostvario uspješnu međunarodnu karijeru. Krenuvši na svoje nogometno putovanje u Nizozemskoj, Nemanja je stvorio dug i uspješan mandat u zemlji. Ipak, 2017. godine odlučio je karijeru nastaviti u Kini. Nakon kratkog boravka od manje od dvije godine u Kini, krenuo je na jednogodišnju posudbu u lisabonski Sporting u kolovozu 2018.

Nakon finaliziranja četverogodišnjeg ugovora s klubom u srpnju 2019., Sevilla je postala njegovo odabrano prebivalište. Anastasija Ražnatović često putuje u Španjolsku kako bi uživala u dragocjenim trenucima sa svojim dragim osobama, a od početka jeseni potaknula su spekulacije o njezinom mogućem trajnom preseljenju u Sevillu.