Turska glumica Gokce Bahadir, rođena 9. studenog 1981., stekla je slavu svojim iznimnim radom i uspješnim završetkom umjetničke škole. Gokcein talent prepoznat je s više nagrada, uključujući dvije uzastopne pobjede za najbolju sporednu glumicu 2012. i 2013. te još jednu nagradu 2014. Uz njezinu slavnu karijeru, Gokcein osobni život godinama je bio predmet medijske fascinacije.

Nakon što je razvodom doživjela raspad prvog braka, ponovno je pronašla ljubav, ovoga puta s talentiranim glazbenikom. Gokce Bahadir prvi je put stupila u brak 2011. godine, da bi se rastali godinu dana kasnije. Sada joj je srce zarobio glumac i voditelj Ali Sanal.

Njihova bračna sreća naglo je prekinuta samo sedam mjeseci nakon što su izmijenili zavjete. Prema insajderima, razlog za krah njihovog braka bio je izvan ičije najluđe mašte. Navodno je Ali naletio na svoju ženu u kompromitirajućoj poziciji ni s kim drugim nego s njezinim vlastitim ocem, Kemalom Sanalom – notornim ženskarom koji se čak i Gokceu pokazao neodoljivim. Njihova nedopuštena afera započela je nedugo nakon što je Kemal službeno postao njezin svekar, prkoseći svakoj logici i razumu. Unatoč značajnoj razlici u godinama od 30 godina i činjenici da je Kemal otac njezinog supruga, njihova fatalna privlačnost je opstala, otkriva pouzdani izvor blizak glumici.

Kako prenose turski mediji, Ali se odlučio vratiti kući prije roka s namjerom da iznenadi svoju partnericu. Međutim, na kraju je on bio taj koji se iznenadio. Njegovo čuđenje počelo je kada je primijetio očevo vozilo parkirano u njihovom dvorištu, a dodatno je eskaliralo kada ih je otkrio gole u dnevnoj sobi.

Slijedom događaja, turska glumica se početkom prošle godine našla u drugom uzastopnom braku, a sada ona i Emir Ersoj sretno žive miran zajednički život.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.