Vijest da je glumici pozlilo tijekom kazališne probe izazvala je zabrinutost javnosti, zbog čega je hitno primljena u Urgentni centar. Srećom, zdravstveno stanje Nataše Ninković trenutno je stabilno.

Nakon kraćeg razdoblja hospitalizacije, Ninković je konačno prekinula šutnju i otvoreno izrazila svoje trenutno emocionalno stanje, srdačno zahvalivši na podršci i brizi koju je imala od svih uključenih.

– Sada se osjećam mnogo bolje – kratko je za Blic podijelila glumica i zahvalila se na lijepim riječima. Nataša priznaje svoju osjetljivost i priznaje da se teško pomirila s trenutkom kad su joj se sinovi osamostalili i iselili iz obiteljskog doma. Ova vijest duboko je pogodila djecu, ali ona uvjerava sve da je sada dobro.

Nakon što sam dvije godine posvetio psihološkoj pripremi, uvidio sam da je trenutna situacija postala lakše upravljiva. Moj sin Matija je odlučio uzeti godinu dana pauze od boravka u Americi i vratio se kući k nama. U početku sam se suzdržavala od ulaska u njegovu sobu jer je izazivala osjećaj teškoće. Nataša i Nenad Šarenac dugi niz godina održavaju sretan i ispunjen brak.

BIOGRAFIJA

Ulogom Vere u filmu “Spasitelj” Nataša Ninković, srpska glumica, stekla je međunarodnu afirmaciju i svjetsku slavu.

Rođena u Trebinju 22. srpnja 1972. godine, osnovno i srednje obrazovanje završila je u rodnom gradu. U početku je željela nastaviti karijeru u medicini ili stomatologiji. No, njezini su planovi krenuli drugim smjerom nakon što je doživjela izvanredan uspjeh na renomiranom festivalu kazališnih amatera u bivšoj Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji.

Održavajući čvrste veze s kolegama i naglašavajući važnost druženja među glumcima, Nataša je njegovala pozitivne odnose. Naime, Vojin Ćetković ima cijenjenu ulogu kuma njenog sina, dok je ona imala privilegiju da krsti kćerku glumice Nele Mihajlović.

Nakon zajedničkog rada na filmu “Spasitelj”, razvila je prijateljstvo s Denisom Quaidom, svojim kolegom.

Tijekom svog boravka u Sjedinjenim Državama, Meg Ryan, koja je tada bila u braku s njim, bila je domaćin paru.

Kako bi podržala Sigurnu kuću, aktivno je sudjelovala u humanitarnoj modnoj reviji. U travnju 2017. predstavila je svoj talent u predstavi “Prah”, a sav prihod od prodaje ulaznica otišao je u humanitarne svrhe. Davne 1998. godine osigurala je zapaženu ulogu u američkom filmu “Spasitelj”, glumeći Veru, mladu Srpkinju koja je proživjela traumu silovanja u zarobljeničkom logoru. Iako ju je cijenjeni redatelj Oliver Stone jako cijenio, njihova je suradnja prekinuta zbog njezina naglaska. Ipak, on ju je ljubazno preporučio drugoj agenciji, no Nataša je odlučila odbiti mogućnost preseljenja u SAD.

  • Godine 2017. glumi Ljubicu Matavulj, suprugu srpskog pisca Sime Matavulja, u televizijskoj seriji “Santa Maria della Salute”. Trenutno je uključena u snimanje filma “Princ Rastko Srpski”, gdje tumači Anu Nemanjić, ženu srpskog župana Stefana Nemanje. Godine 1996. prvi put se susrela s poduzetnikom Nenadom Šarencem, petnaest godina starijim muškarcem koji je prije toga bio oženjen i imao dvije kćeri. Njihovo romantično putovanje započelo je na Božić, a zavjete su izmijenili 14. prosinca 1997. Nataša je otvoreno rekla da je rasla i sazrijevala uz svog supruga, potvrdivši da je napravila pravi izbor što ga je odabrala za životnog partnera. Nenad snažno vjeruje u koncept vječne ljubavi, koja zahtijeva značajan trud i predanost. Četiri godine nakon vjenčanja, 2001. dobili su blizance Luku i Matiju.