Nakon gotovo godinu dana nemogućnosti istupanja u javnosti, Atina Tošić izašla je iz sjene medijske ilegale.

Nakon što je za kratko vrijeme stekla ogromnu popularnost na društvenim mrežama, najstarija kći Jelene Karleuše donijela je odluku da se povuče iz javnosti. Dok njezina sestra Nika dominira TikTokom, Atina je viđena samo na fotografijama s posebnih prigoda i obiteljskih druženja. No, Atina Tošić nedavno je izašla iz medijske pauze kada je njena majka Jelena Karleuša objavila nedavnu fotografiju s odmora u Dubaiju, gdje zajedno uživaju u zasluženom odmoru.

Sa fotografije pored bazena ne može se mnogo toga razaznati, osim neosporne povezanosti Nike i Atine, koje su nerazdvojne najbolje prijateljice. Postoji zajednička nada da će uz majčin pristanak da podijeli svoju sliku, Atina ponovno ukrasiti ogromno carstvo društvenih medija.

Atina, koja će ove godine proslaviti 16. rođendan, stalno se podsjeća na svoje buduće planove da nakon završene srednje škole nastavi školovanje u inozemstvu. Trenutačno napreduje u svojoj karijeri modela i briljira kao studentica.

BONUS TEKST

Rođena 17. kolovoza 1978., Jelena Karleuša Tošić poznata je srpska pjevačica slavljena zbog svojih odvažnih umjetničkih nastojanja i osobnosti koja se neprestano razvija, što ju je dovelo do velikog priznanja i utjecaja. Uz to, Karleuša je privukla značajnu medijsku pozornost zbog svojih otvorenih perspektiva i povremenih kontroverzi.

Jelenu Karleušu, koju njemački časopis Fokus naziva “Balkanskom madonom”, časopis V usporedio je s Lady Gagom. S velikim brojem pratitelja na društvenim mrežama nosi titulu najpraćenije Srpkinje, pohvalivši se nevjerojatnih dva milijuna pratitelja na Instagramu.

Rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, SFR Jugoslavija, Jelena Karleuša djetinjstvo je provela u novobeogradskom naselju Fontana. Njena majka Divna Karleuša, koja je nažalost preminula 3. marta 2019. godine, bila je poznata voditeljica Radio Beograda. U međuvremenu, njezin otac Dragan, umirovljeni kapetan MUP-a Srbije, odigrao je ključnu ulogu u vođenju istrage o zloglasnom masakru na Kosovu 1999. i aktivno sudjelovao u operaciji Sablja 2003. Karleuša je završila školovanje u Zemunskoj gimnaziji , gdje je pohađala i glazbenu školu te postala članica zbora.

Izražavajući svoju želju da postane pjevačica sa šesnaest godina, Karleuša se suočila s financijskim preprekama u realizaciji svog debi albuma zbog inflacije i izazovne ekonomske klime u svojoj zemlji. Unatoč tim neuspjesima, uz pomoć pjevačice Dragane Mirković, Karleuša je 1995. godine uspješno lansirala svoju prvu ploču Ogledalce pod Diskos, koja je postigla komercijalni uspjeh prodavši se u više od 100.000 primjeraka u Jugoslaviji. Kako joj je karijera napredovala, nastavila je izdavati još pet turbo-folk albuma, aktivno održavajući svoj imidž pop glazbene umjetnice.

Karleušin glazbeni put započeo je u veljači 2004. godine kada je sudjelovala na glazbenom festivalu Beovizija s ciljem da s pjesmom “Moli me” osigura mjesto Srbije i Crne Gore na Eurosongu. Nažalost, njen trud je bio uzaludan. Međutim, nije dopustila da je ovaj neuspjeh spriječi i potpisala je ugovor za snimanje s Citi Recordsom. Sljedeće godine, u veljači, izdala je album “Magija”. Bila je to značajna prekretnica u njezinoj karijeri.

Četiri godine kasnije, u veljači 2008., Karleuša je izdala svoj najuspješniji album do sada pod nazivom “JK Revolution”. Unatoč kritikama javnosti zbog procurile studijske sesije glavnog singla “Tihi ubica” (Tihi ubojica), što je izazvalo kontroverze u vezi s njezinim vokalnim sposobnostima, album je postigao veliki komercijalni uspjeh.

U ožujku 2009. Karleuša je gostovala u reality showu Big Brother. Kasnije te godine, proširila je svoje kreativne napore izvan glazbe i pokrenula vlastitu liniju odjeće pod nazivom JK Vear.

U svibnju 2010. Karleuša je održala spektakularan koncert pod nazivom Sve o Diva Showu koji je održan u beogradskoj Areni i koji je okupio 15.000 ljudi. Koncert je pokazao Karleušino jedinstveno estetsko umijeće kroz njen provokativan i ekscentričan izgled, očaravajuće vizualne efekte i zadivljujuću koreografiju.

Ne bježeći od kontroverzi, Karleuša se okušala i u sferi politike i glazbenog novinarstva. Iste godine potaknula je javnu raspravu kolumnom za dnevni list Kurir, u kojoj je iznijela svoja razmišljanja o politici i glazbenoj sceni.

  • Karleuša je kroz svoju karijeru dosljedno pomicala granice i proslavila se kao neustrašiva i višestruka umjetnica. Objavljen 11. lipnja 2012., njezin deseti album pod nazivom Diva dobio je pohvale zbog utjecaja elektropopa. Iako je postigao veliki komercijalni uspjeh, također je obilježio značajan odmak od njezinih prethodnih pop-folk ploča. Nakon izlaska albuma, održala je svoj drugi beogradski koncert, Viva la Diva Show, u lipnju 2013. Koncert je održan na Ušću u Beogradu i okupio je 40.000 oduševljenih obožavatelja. Međutim, nakon ovog događaja uslijedila je žestoka reakcija medija, prvenstveno oko stvarnih brojki posjećenosti. Karleuša se zbog toga suočila s negativnim posljedicama, uključujući gubitak ugovora o snimanju i navodnu zabranu s RTV Pink zbog sukoba s vlasnikom i direktorom Željkom Mitrovićem. Kao odgovor na te izazove, Karleuša je donijela odluku da se povuče iz javnog života i uzme prijeko potreban odmor.