Kad god slike AJ-a, slavnog sina Magica Johnsona, odjevenog u haljinu, ne prestaju očarati publiku i izazvati odjek u njoj.

AJ, voljen pojedinac, ima sklonost za raskoš i ekstravaganciju, a preferira dramatična iskustva. Osim toga, sudjelovao je u televizijskom reality programu na E!-u, omogućivši gledateljima da steknu uvid u život mlađeg sina slavnog košarkaša.

AJ, transrodna osoba, otvoreno je raspravljao o svojoj seksualnosti u dobi od 13 godina. Roditelji su ga prihvatili takvog kakav jest, a nije neuobičajeno vidjeti poznatog košarkaša Magica Johnsona u društvu svog sina, koji samouvjereno oblači elegantne haljine i odvažne ansambli kad god se odvaže.

U dobi od 13 godina, AJ (sada 31) je imao razgovor sa svojim ocem u kojem je otkrio svoju homoseksualnost. Magic Johnson, proslavljeni košarkaš, priznaje da mu je trebalo neko vrijeme da se pomiri s tom istinom. Magic je jednom rekao: “Bez obzira na njegov identitet ili postupke, moja je odgovornost voljeti ga bezuvjetno.”

Proslavljeni košarkaš doista je javnosti predstavio drugačiju sliku u odnosu na svoje privatne druženja sa sinom. Otkriće da je dečko njegova sina ušao u njihov dom bila je izazovna situacija za njega da prihvati. Kao rezultat toga, AJ se okrenuo pretjeranoj prehrani, što je dovelo do značajnog povećanja tjelesne težine zbog čega je bila potrebna operacija želučane premosnice prije nekoliko godina.

U reality showu koji je dokumentirao svaki njegov korak, više je godina bio u središtu pozornosti. Tijekom tog vremena, gledatelji su svjedočili AJ-evoj dubokoj naklonosti prema raskoši i njegovoj naklonosti prema mladim osobama. Nije štedio truda kako bi svoje vrijeme proveo na najugodniji mogući način.

Do danas, način na koji AJ stječe bogatstvo i njegovo specifično zanimanje ostaju misterij – ipak on posjeduje velika financijska sredstva. Slobodno vrijeme provodi isključivo u najcjenjenijim odmaralištima, često u društvu potomaka imućnih pojedinaca. S nepokolebljivom fiksacijom na modu, bio je prisutan na svakoj zamislivoj modnoj reviji.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.