Dana 27. ožujka 2007. beživotno tijelo Dragane Đorđević, bivše supruge glazbenika Bore Đorđevića, otkriveno je u njezinu stanu u Beogradskoj ulici. Unatoč njezinim dobro poznatim borbama i prisutnosti alkohola i antidepresiva u njezinu tijelu, njezina se smrt službeno smatrala prirodnom. No, susjedi, zajedno s prijateljima, djelatnicima Hitne pomoći i policijom, odbili su šutjeti o mogućnosti samoubojstva. Dragana je iza sebe iz veze s glazbenikom ostavila dvoje djece, Borisa i Tamaru.

Tijekom razgovora s prvim susjedom u javnost su izašle dosad nepoznate informacije o događajima koji su doveli do navodnog samoubojstva.

U kasnim večernjim satima, bio sam zadubljen u gledanje televizije u svojoj dnevnoj sobi kada je iznenadna, bučna buka prekinula moje iskustvo gledanja. Brzo utišavši televizor, razabrao sam da je izvor zvuka snažno lupanje vratima susjeda Đorđevića. Ova pojava mi se učinila neobičnom, s obzirom da je bilo 4 sata ujutro i da njihov stan nikada nije bio povezan s bilo kakvim uznemiravanjem.

Sa sigurnosnom kamerom prikladno postavljenom iznad mojih vrata, odmah sam pristupio snimci kako bih istražio situaciju. Pred mojim očima iskrsao je Boris, pognut, pedantno zavezujući pertle, dok je Dragana zabrinuto petljala po nekom predmetu u rukama prije nego što je izvadila cigaretu iz torbe. Nakon toga su se udaljili s mjesta događaja. Ova zapažanja prenijela mi je osoba koja je nastavila prepričavati svoj nedavni susret s Draganom, rasvjetljavajući potencijalne katalizatore i motive koji stoje iza njezinog samopovređivanja, kako prenosi Story.

Prilikom slučajnog susreta u liftu, Dragana mi se povjerila o skorom razvodu. Djelovala je vidno utučeno kada je otkrila da je Bora našao djevojku iz Amerike. Da stvar bude gora, tražio je da prodaju zajednički stan i da dobiveni novac ravnopravno podijele. Dragana je otkrila da Bora od njihovog rastanka nije financijski pomagao ni nju ni njihovu djecu. Bilo je vidljivo da se suočava s velikim poteškoćama, prenosi Story.

Bivša supruga Bore Đorđevića dugi niz godina mučila se s problemima vezanim uz alkohol, kao i s posljedicama napuštanja službeničke službe na Borin nagovor, što je rezultiralo gubitkom osobnih primanja. Unatoč njezinim molbama da izbjegne razvod i jednostavno iseli iz stana, vrlo je vjerojatno da je on poželio apsolutnu slobodu, vođen namjerom da se uda za Aleksandra Savića, arhitekta porijeklom iz Chicaga.

Upravo te godine upoznao je 26 godina mlađu Aleksandru Savić, s kojom se potom oženio 2009. I dok se šuškalo da je glazbenik zbog nje raskinuo svoj prvi brak, Bora to nikada nije javno potvrdio, a on i Aleksandra na kraju se razveo nakon četiri i pol godine braka.

Đorđević je detalje njihova razvoda držao u tajnosti i nije iznosio nikakve informacije u javnost. Doista, činjenica je da je naš brak

završio razvodom. No, ova pojava nije neuobičajena jer se razvodi događaju svakodnevno. Nema potrebe dalje raspravljati o ovom pitanju. Borisu iskreno želim sve najbolje i puno sreće u novoj vezi sa njegovom devojkom, kako je Aleksandra ranije izjavila za „Blic“. Bora je sada pronašao sreću sa svojom trećom suprugom Dubravkom Milatović, koja je od njega 28 godina mlađa. Iako se Dubravka rijetko pojavljuje u javnosti, ekipa jedne televizijske emisije nedavno ju je snimila uz Boru.

Naime, ekipa televizijske emisije “Paparaco lov” snimila je Boru i njegovu 28 godina mlađu suprugu kako se probijaju do grada i svraćaju na ručak u jedan prestonički restoran.

Unatoč svim izazovima s kojima se suočavao, Borina nepokolebljiva vjera u ljubav navela ga je da zagrli Dubravku, prelijepu ženu koja je ušla u njegov život. Aktualna supruga, koja mu je treća, a prema rokerovim riječima i posljednja supruga, prkosila je svim njegovim očekivanjima i potpuno preobrazila njegovu svakodnevicu.

Potaknut ljubavlju prema atraktivnoj Slovenki koja je imala 28 godina, glazbenik se preselio u Ljubljanu. U svibnju 2016. svoju su zajednicu zapečatili ceremonijom vjenčanja održanom na slikovitom grčkom otoku Santoriniju.

Pronašavši utjehu u mirnoj Ljubljani, ispunjen sam neizmjernom radošću jer sam u društvu Dubravke, žene koja drži moje srce. Ima li većeg blaženstva nego doživjeti uzvraćenu ljubav? Ono što je još draže jest da je moja nedavna ljubav prihvatila moju bračnu ponudu. Ona me, budući da je mlada, od milja oslovljava sa starom. Naše vjenčanje održalo se 25. svibnja, na dan posvećen mladima, na pitoresknom grčkom Santoriniju, ispričao je glazbenik.

– Supruga je dobila posvetu moje knjige. Po mom mišljenju, žene su ultimativne muze za umjetnike, a posebno žena pored mene. Njezina prisutnost transformativno je djelovala na mene, kao i na životnu fazu u kojoj se nalazim, potaknuvši me da prihvatim zdraviji način života ostavljajući alkohol i cigarete. Bez zadrške mogu sa sigurnošću tvrditi da mi je život produljen zahvaljujući ljubavi i druženju ove izuzetne žene po imenu Dubravka, kako je ispričao za časopis “Story”.