Vjerujemo da ste do sada svi vidjeli vijesti da su se Haris Džinović i njegova izabranica rastali, a u današnjem članku vam odnosimo neke nove vijesti vezane za ovu temu. Vidjeli ste sigurno dosta puta izjave u kojima je Haris vidno povrijeđen te se moglo primjetiti da mu je ova prevara jako teško pala, a kako i ne bi kada je proveo sa Melinom dosta vremena skupa.

Nakon provale u njegovu vilu na Senjaku, pjevač Haris Džinović proveo je dugih pet sati u policijskoj stanici dajući iskaz povodom napada njegove bivše supruge Meline Džinović, koja je odbila napustiti prostorije.

Haris je ispričao uznemirujući incident u kojem je Melina nasilno ušla u kuću, pri čemu je krenula verbalno umjesto fizičkog napada. Potvrdivši svoje navodno pravo da uđe, Haris nije gubio vrijeme kontaktirajući vlasti. Psihološki i emocionalni učinak njezinog verbalnog napada daleko je nadmašio svaku potencijalnu fizičku ozljedu, čineći situaciju još mučnijom.

Džinović je izrazio zbunjenost njezinim prisustvom te večeri, navodeći da aktivno surađuje s policijom u pokušaju da se otkrije motiv.

Haris je u pratnji oca i advokata otišao iz policijske stanice zajedno sa svojim sinom Kanom, koji je cijelo vrijeme muke bio u njihovom društvu. Ispred postaje je strpljivo čekao Kanov prijatelj.

Kako je pjevač ispričao za Kurir, važno je napomenuti da on nije bio prisutan u rezidenciji kada je Melina stigla.

Haris prepričava situaciju kada je njegova članica obitelji izgubila državljanstvo zbog napuštanja obitelji i dobivanja zasebnog stana. Haris ističe da nije nesvjestan istine, jer je ona ta koja griješi i ulazi u sumnjive radnje s nepoznatim osobama. Te je večeri neočekivano stigla u kuću, skuhala kavu i smjestila se bez ikakve namjere da izađe. Kada je Haris stigao, njeno ponašanje je postalo nepoštovanje i sukobljavanje, što ga je navelo da zatraži da napusti prostorije i pokupi svoje stvari. Međutim, ona je odlučno odbila povinovati se. Haris je, zadržavši prisebnost, ponovio potrebu da ona ode, ali je ona prkosno tvrdila da je jednako vlasništvo nad svakim pedaljom kuće. Haris je odgovorio sugerirajući da bi, ako sud presudi u njenu korist, mogla s pravom tražiti vlasništvo.

Bilo je jasno da je njezina želja bila ostati i potaknuti moju reakciju, reakciju koju nije mogla izazvati. Svrha njezinih postupaka bila je provociranje, jer me nije unaprijed obavijestila o svom dolasku. Ponovio sam joj da je napuštanjem obitelji i preseljenjem izgubila državljanstvo. Još jednom sam inzistirao da ode, ali je odbila. Slijedeći savjet svog odvjetnika, kontaktirao sam policiju da riješi situaciju.

Po dolasku na lice mjesta, patrola je od obje osobe obaviještena da među njima nije bilo nikakvih incidenata, nakon čega su dali detaljne izjave o događajima koji su se dogodili.

Tijekom cijelog incidenta zadržao sam poštovanje i primjereno ponašanje prema njoj, pazeći da se ne prijeđu granice pristojnosti. Kao mjeru predostrožnosti, vlastima sam dobrovoljno predao svoje dozvoljeno vatreno oružje, što je rezultiralo privremenim oduzimanjem. Međutim, policija me uvjerila da će ga odmah vratiti jer nema nikakvih problema. Nadalje, od policije sam pohvaljena za pribrano i dostojanstveno držanje u ovoj situaciji, kako je u razgovoru za Kurir izjavila proslavljena pjevačica.