Nakon uspješne karijere na Balkanu, poznati bosanskohercegovački pjevač Fuad Backović (poznatiji kao Dean) ne samo da je pronašao ljubav u Sjedinjenim Američkim Državama, već je uplovio i u poslovne vode.

Prije nekoliko godina Dean je odlučio pobjeći od očiju javnosti i preselio se u Los Angeles u Kaliforniji.

Ne samo da je postigao izniman uspjeh u svijetu mode, već je pokazao i veliku hrabrost otisnuvši se na romantično putovanje s umjetničkom voditeljicom Vile Firson Treći. Prema izvješćima bosanskih medija, njihova zajednička ljubav prema dizajnu navela ih je da se svim srcem posvete svom zanatu, što je rezultiralo razvojem jedinstvenog asortimana torbica.

Deen i Vil često dijele svoj zajednički život na raznim platformama društvenih medija, a pjevač je nedavno ponosno predstavio svoje remek djelo u suradnji s renomiranim losanđeleskim brendom Namastate – Eco-futurist.

Ova elegantna i ekološki prihvatljiva dizajnerska torba prikladna je za različite namjene, uključujući nošenje prijenosnog računala, kupovinu, piknik ili darivanje. Deen je nedavno objavio da je ograničeno izdanje trenutno dostupno za prednarudžbu. Bosanskohercegovački mediji objavili su da torbe koštaju 550 dolara i da ih je potrebno platiti unaprijed. Dostupne u četiri živopisne boje: crvenoj, plavoj, crnoj i smeđoj, ove torbe nude elegantnu i svestranu opciju.

Deen je započeo svoje glazbeno putovanje u dobi od 12 godina, razvijajući ljubav prema sviranju instrumenata. Godine 1998. iskoristio je priliku da pokaže svoj talent u operi Karla Orffa “Karmina Burana”. Unatoč velikom uspjehu, Dean je 2000. godine donio svjesnu odluku da se povuče iz glazbene industrije i usmjeri svoju pažnju na obrazovanje izvan Bosne i Hercegovine.