Prema pisanju domaćih medija, Vukica Vukurević važi za jednu od najljepših žena u Srbiji. Neki su je čak uspoređivali s poznatom glumicom Sharon Stone. Vukurević je bila jedna od rijetkih sretnica koje su imale privilegiju živjeti životom luksuza i bogatstva.

Njezina upečatljiva pojava i osobni narativ zaslužili su široku pozornost.

Prije nekoliko godina pobudio se interes javnosti kada je kći pokojne nogometne zvijezde i poduzetnika Mirka Vučurevića pustila kamere Hrvatske televizije u svoj dom.

Govoreći o svojoj rezidenciji u Dedingyeu, Vukica je izrazila divljenje svojim luksuznim domom, tvrdeći da je on odraz nje same.

Istaknula je kako vanjski izgled njezine kuće odražava njezinu bit, do najsitnijih detalja. Dok situacija još nije razriješena, pojavili su se oglasi u kojima se iznajmljuju luksuzne vile za 1000 eura po danu. Zanimljivo je da se kontakt podaci i ime vlasnika automobila razlikuju od Vukikinih. To je potaknulo nagađanja da bi vila zapravo mogla biti ista imovina koja je navodno izgubljena u kasinu. Činilo se da je izgubila sve svoje bogatstvo.

Vrijedi napomenuti da je Vukica od oca naslijedio nogometni klub “Banat” iz Zrenjanina i švicarsku tvornicu satova “Nivada”. U intervjuima je tvrdila da fizičku privlačnost dobiva od majke, a bogatstvo od oca.

Nadalje, izrazila je uvjerenje da je vrijednost čovjeka izravno proporcionalna njegovom bogatstvu. Ne može se poreći da njezin životni stil odiše luksuzom, što dokazuje i njezina hrabra izjava da u shopping neće ići bez najmanje 30.000 eura.

Otac mi je uvijek savjetovao da cijenim ovaj luksuzni predmet, ali da ga ne kupujem. Međutim, na kraju mi ​​je dao veliku svotu novca kako bih s 15 godina počela kupovati dizajnerske proizvode. Moj otac nikada nije postavljao nikakva ograničenja mojim kupovnim navikama. Najčešće kupujem u Milanu i Ženevi, a povremeno i u Parizu. Otkriva da joj je otac poklonio gliser za proslavu osamnaestog rođendana. S 18 godina moja nezasitna želja dovela me do toga da se posvetim svemu u životu, uključujući i pronalazak svog prvog automobila. Od tog trenutka nadalje, vozio sam samo najnovije modele Mercedesa, ne želeći pristati na bilo koji aspekt svog luksuznog životnog stila. U sklopu dnevne rutine često putuje na različita odredišta. U slobodno vrijeme voli pregledavati i kupovati. Osim toga, često je pozivaju na modna događanja visokog profila koje organiziraju poznati dizajneri