Sapunica koja je u tijeku oko razvoda u svijetu pop glazbe ne pokazuje znakove završetka. Otkriće Dragane Mirković o raspadu braka sve je zaprepastilo, a situacija između Harisa i Meline i dalje se zapetljava. U mnoštvu glasnih razvoda koji su plijenili pažnju javnosti, razlaz Harisa i Meline Džinović nedvojbeno se ističe. Dok proslavljeni pjevač Haris ne prestaje iznositi intimne detalje njihove veze duge više od dva desetljeća, njegova bivša supruga odlučila je stoički šutjeti, uzdržavajući se od bilo kakvih javnih izjava. Nedavno se na Senjaku dogodio incident kada je Melina nasilno ušla u vilu koju je nekada zvala domom, zbog čega je Haris zadržan u policiji nekoliko sati.

Roditelji slavne kreatorice u potpunosti su izostali s javnim izjavama vezanim uz razglašeni skandal koji je uslijedio nakon raskida njihove dotad uspješne veze. Brak Meline Džinović i njenih roditelja folk zvijezda, Sulejmana i Elme Galić, nikada se nije oglasio ni na jednoj javnoj tribini.

Iz sadržaja objavljenog na profilima gospođe Elme na društvenim mrežama vidljivo je da se ona i prethodni par često okupljaju u svom obiteljskom domu. U ovim dokumentiranim slučajevima mogu se vidjeti kako uživaju u dragocjenim trenucima sa svojim voljenim unucima, Ginom i Kanom.

U intervjuu za magazin “Glorija” pjevačica je otkrila da su njeni roditelji nailazili na veliki otpor, prije svega zbog velike razlike u godinama.

S uvjerenjem da će vrijeme brzo proći, utješio sam je rekavši: “Jednom kad saznaju za tvoju trudnoću, sve će se promijeniti.” Istini za volju, događaji su se upravo tako razvijali. Srca su im bila prepuna sreće nakon dolaska unuke. Nakon toga su Melinini roditelji uspostavili duboku vezu s njezinim suprugom. Sadašnje stanje njihovog odnosa, nakon niza događaja, ostaje nejasno.

Brak Meline Džinović i poznatog pjevača Harisa Džinovića ne samo da je izazvao pojačanu znatiželju javnosti, već je i otvorio put njenom trijumfalnom pohodu u svijet mode u zanosnom Parizu. Melina često izražava svoju iskrenu zahvalnost svom supružniku na njegovoj nepokolebljivoj podršci, koja se odnosi i na njezino profesionalno bavljenje i na njezin osobni razvoj. Zajedno su ponosni roditelji sina Kana i kćeri Đine.

Tijekom ljeta 2014. Džinovići su svoju ljubav učvrstili svetom vezom na raskošnoj jahti “Maltese Soko”. Okruženi dragim osobama, među kojima su bili i cijenjeni poduzetnik Filip Cepter zvani Milan Janković te kuma Slavica Eklston, svadbena svečanost odisala je intimnim ambijentom. Uz nazočnost samo dvadesetak najbližih članova obitelji, mladenci su krenuli na blaženo putovanje veselja i pomlađivanja u zadivljujućoj Malti.

Raspad braka Meline Džinović i Harisa ostavio je u šoku javnost. Nakon trideset zajedničkih godina, njihov neočekivani razvod mnoge je ostavio u nevjerici. Ono što je vijest dodatno zapanjila je velika razlika u godinama između Džinovića i njegove sada već bivše supruge.

Nakon njihovog odlaska iz raskošne vile na Senjaku, Melina se, priča se, preselila u prestižni kvart u Beogradu, a brigu o svojoj djeci, Kanu i Đini, povjerila je njihovom ocu. Haris, koji je dosad šutio, iznio je svoje viđenje situacije, ističući goleme izazove koje je razvod stavio pred djecu.

Usred tajnosti koja obavija pojedinosti, Džinović je naglasio da je Melinina svijest bila jedini katalizator razvoda. Umjesto da uguši javne intrige, ova je izjava samo pojačala pretpostavke o elementima koji su igrali ulogu u razdvajanju.

Dok se Haris i Melina bore s izmijenjenom situacijom, njihova se djeca suočavaju s izazovima u prilagodbi na transformiranu stvarnost. Raskid zajednice vrlo poznatog para ostavio je mnoge pojedince neizvjesnima i potaknuo upite o zamršenosti njihove veze i elementima koji su ubrzali njihov rastanak.